2012-11-22 00:03:56
Φωτογραφία για Φανταστική η Ρεάλ!
Η Ρεάλ με φανταστική εμφάνιση στο πρώτο μέρος και καλή άμυνα στο δεύτερο πήρε την ισοπαλία, 1-1 από την Σίτι και πέρασε στην επόμενη φάση. Εκτός θεσμού οι "Πολίτες". 

Ουσιαστικά στην πρώτη φάση του ματς η Ρεάλ σκόραρε όταν στο 9' ο Ντι Μαρία έκανε τη σέντρα και ο Μπενζεμά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 Επτά λεπτά μετά ο Νάστασιτς έκοψε πάνω στην γραμμή μετά το πλασέ του Αλόνσο και στην επαναφορά ο Ρονάλντο έκανε το σουτ με τον Χαρτ να διώχνει δύσκολα. Η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά και στο 23' έχασε νέα ευκαιρία αυτή τη φορά με τον Κεντίρα. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε με τον Μπενζεμά να απειλεί ξανά στο 43'.

Η Σίτι μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 50' απείλησε με τον Αγκουέρο. Στο 64' ο Κασίγιας με απίστευτη επέμβαση είπε και πάλι "όχι" στον Κουν. Επτά λεπτά μετά η Σίτι πήρε, το λιγότερο αυστηρό, πέναλτι όταν ο Αρμπελόα μάρκαρε τον Τέβες με τον αμυντικό μάλιστα των Μαδριλένων να αποβάλλεται. Ο Αγκουέρο δεν αστόχησε και ισοφάρισε. Με παίκτη λιγότερο η Ρέαλ γύρισε πίσω και αμύνθηκε σωστά και κράτησε το αποτέλεσμα.

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Χαρτ, Μαϊκόν, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κολάροφ, Γιάγια Τουρέ, Σίλβα, Νασρί (60'Τέβες), Ντζέκο, Αγκουέρο (88'Μίλνερ).

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Αρμπελόα, Ράμος, Πέπε, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Ντι Μαρία (89'Ντι Μαρία), Μόντριτς (67'Καγεχόν), Ρονάλντο, Μπενζεμά (74'Βαράν).
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ