2012-11-22 00:00:04
Φωτογραφία για Ευχάριστα τα νέα από Βρυξέλλες, αλλά δεν θα κρατήσουν για πολύ.
Ανήσυχοι οι συνεργάτες των Γερμανών στην Αθήνα που δεν μπόρεσαν χθες το βράδυ να πανηγυρίσουν για τη δόση του ναρκομανούς. Τα ευχάριστα νέα ήταν ότι δεν μας έδωσαν χθες τη δόση. Τα δυσάρεστα είναι ότι τελικά θα μας την δώσουν, απαιτώντας φυσικά να τους παραδώσουμε...και τα κλειδιά των σπιτιών μας. Τη δόση θα τη δώσουν γιατί αν δεν το κάνουν αυτό θα ανοίξουν οι «ασκοί του Αιόλου» στην Ευρωζώνη.

Δυστυχώς όμως, η Ελλάδα δεν έχει καμία απολύτως τύχη με τις δόσεις της τρόϊκας και με νόμισμα το ευρώ. Η χώρα μας θα παιδεύεται για δεκαετίες σ’ αυτή την κατάσταση, με πολλές γενιές χαμένες και στο μεταξύ θα κερδίζουν τα λαμόγια της πολιτικοικονομικής άρχουσας τάξης. Οι συνεργάτες των ξένων συμφερόντων.

Κανένα κράτος στον κόσμο δεν έχει καμία τύχη όσο δεν έχει δικό του νόμισμα και δική του παραγωγή. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν είναι μόνο η Ελλάδα που αντιμετωπίζει προβλήματα. Προβλήματα άρχισαν να αντιμετωπίζουν και πολλά άλλα κράτη στην Ευρωζώνη και σ’ αυτό δεν φταίει η Ελλάδα, αλλά το κοινό νόμισμα.

Τα ευχάριστα λοιπόν νέα θα ήταν να μην ξαναδοθεί η δόση ώστε να καταρρεύσει η παρασιτική άρχουσα τάξη και να απελευθερωθούν νέες κοινωνικές παραγωγικές δυνάμεις.

Τα δυσάρεστα δυστυχώς είναι ότι τελικά θα δοθεί και αυτή η δόση και πολλές ακόμα, αλλά η Ελλάδα θα παραμείνει ξεπουλημένη με την ίδια παρασιτική άρχουσα τάξη στο τιμόνι της χώρας.
 Πηγή
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ