2012-11-19 12:07:34
Φωτογραφία για Παρίσι μέσω Λονδίνου ο Μουρίνιο
Στο Λονδίνο επιθυμεί να μετακομίσει 

ο Ζοσέ Μουρίνιο την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του... βρετανικού Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας στο μυαλό του την Τσέλσι και η κόρη του να σπουδάσει τη νέα χρονιά στην αγγλική πρωτεύουσα.

Την ίδια ώρα, η ισπανική εφημερίδα «AS» αναφέρει ότι ο 49χρονος προπονητής θα μπορούσε να πάει στο Λονδίνο και να παίρνει το τρένο (δύο ώρες απόσταση) για να πηγαίνει στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προκύπτει θέμα με τον Μουρίνιο και τον γαλλικό σύλλογο, στον οποίο παρουσιάζεται ως βασικός υποψήφιος να ηγηθεί το πλάνο της επόμενης σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης των πρωτευουσιάνων, Αλ Τανί, θέλει να κατακτήσει Champions League και στο μυαλό του βρίσκεται πάντα η περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος και εκείνος παρουσιάζεται τις τελευταίες μέρες ενοχλημένος από ορισμένες κινήσεις της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην Παρί φέρονται να βασίζονται στα χρήματα που διαθέτει και στο γεγονός ότι ο Μουρίνιο είναι στο επίκεντρο από τα σχόλιο του ισπανικού Τύπου, ενώ οι παράγοντες της ομάδας παρουσιάζονται απαθής.
sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ