2012-11-19 12:06:07
Φωτογραφία για ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ : ΔΕΝΕΙ Η ΑΜΥΝΑ
Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού νίκησαν, όπως ήη σας έχουμε ενημερώσει το Σάββατο τον ΟΦΗ με 2-0 στο Ρέντη και έδειξαν ότι έχουν αρχίσει να βρίσκουν το... δρόμο τους, καθώς απέδωσαν και καλό ποδόσφαιρο.

Αυτό ακριβώς τόνισε και ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Κοκολάκης σε δηλώσεις του: «Παίξαμε κόντρα σε μια δυνατή και καλή ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά και ειδικά από την απόδοση που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Πιστεύω πως αυτό το ημίχρονο ήταν το καλύτερό μας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος η άμυνα του ΟΦΗ έδειξε πως ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και πολύ δεμένη και είχαμε πρόβλημα να πλησιάσουμε την εστία τους. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, πετύχαμε νωρίς ένα δεύτερο γκολ και όλα από εκεί και πέρα πήγαν καλά. Για ακόμη ένα ματς είχαμε πολλές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να νικήσουμε και με μεγαλύτερο σκορ, αλλά δεν τα καταφέραμε.


Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να σκοράρει. Σε κάθε αγώνα πετυχαίνει από ένα γκολ. Είναι πολύ σπουδαίο που δεν τον αφήσαμε να μας απειλήσει και αυτό δείχνει πως γίνεται ομαδική δουλειά και πως η άμυνα μας αρχίζει και δένει.

Από παιχνίδι σε παιχνίδι είμαστε καλύτεροι. Τώρα ακολουθεί ένα σημαντικό ματς για εμάς με τον Παναθηναϊκό που έχει πολλές ιδιαιτερότητες ο αγώνας αυτός. Εχει καλή ομάδα και πιστεύω πως τον αδικούν τα αποτελέσματα. Θα προετοιμαστούμε για αυτό το ματς που θα γίνει στην έδρα μας και θα παίξουμε για τη νίκη όπως σε κάθε αγώνα άλλωστε. Είναι μία ποιοτική ομάδα αλλά και ο Ολυμπιακός που είναι μια νέα ομάδα δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Σαφώς και δεν θα είμαστε όπως στο πρώτο παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ