2012-11-19 12:07:16
Φωτογραφία για Πάτρα: Της είπαν ότι θα πάρει σύνταξη σε 2 χρόνια, αλλά της κράτησαν τα χρήματα...
Οι περιπέτειες που περνά κάθε συνταξιούχος αυτήν την περίοδο με τις αλλαγές που γίνονται λόγω των νέων μέτρων, δεν έχουν προηγούμενο.

Αλλά αυτό που συνέβη με 65χρονη Πατρινή ασφαλισμένη του ΟΓΑ την έκανε να ...βγει από τα ρούχα της! Διότι ξεκίνησε εδώ και δύο εβδομάδες να ετοιμάσει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά προκειμένου να βγει στη σύνταξη, (όπως είχε δικαίωμα να κάνει), της είπαν τι χαρτιά ακριβώς να ετοιμάσει, πλήρωσε συνολικά γύρω στις 2.000 ευρώ και όταν απλώς περίμενε να εγκριθεί η σύνταξή της, της είπαν ότι δεν γίνεται!

Και ο λόγος; Επειδή μεσολάβησε η απόφαση για αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια. Τότε η γυναίκα, παρά τη λύπη της, είπε ότι θα περιμένει μια διετία ακόμα αλλά ζήτησε τα χρήματά της πίσω. Και προς μεγάλη έκπληξή της, της απάντησαν ότι δεν γίνεται να της επιστρέψουν το ποσό των 2.000 ευρώ, το οποίο θα παρακρατηθεί για τότε που θα βγει στη σύνταξη! Και όχι απλώς έβαλε τις φωνές η γυναίκα, αλλά έφθασε στο σημείο να αναρωτηθεί τι θα συμβεί και τι θα γίνουν τα χρήματα στην περίπτωση που στο μεσοδιάστημα αυτό αποβιώσει... Αλλά απάντηση δεν πήρε!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ : ΔΕΝΕΙ Η ΑΜΥΝΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ : ΔΕΝΕΙ Η ΑΜΥΝΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ