2012-11-17 13:26:25
Φωτογραφία για Superleague: ΟΣΠΦ-Κέρκυρα, Πανιώνιος-Πλατανίας και Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα
Στο «Γ. Καραϊσκάκης» η πειραϊκή ομάδα θα επιδιώξει να σημειώσει την έκτη εφετινή εντός έδρας νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, προκειμένου να δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα με τη Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ, ύστερα από μερικές ημέρες, χωρίς τη σκέψη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Τζιμπούρ είναι έτοιμος και επιστρέφει, όμως στο αρχικό θα είναι ο Μήτρογλου ενώ δεν αποκλείεται κάποια στιγμή ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να τους χρησιμοποιήσει μαζί, προκειμένου να εξάγει ένα πρώτο συμπέρασμα για το πόσο εφικτό είναι να αποτελέσουν δίδυμο. Να σημειωθεί ότι πέρυσι η ομάδα του νησιού των «Φαιάκων» είχε νικήσει τον Ολυμπιακό στην έδρα του, στη μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς και, ουσιαστικά, με εκείνο το «διπλό» εξασφάλισε τη σωτηρία της.

Στις υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις, ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Πλατανιά επιδιώκοντας να επανέλθει στις νίκες, με το συγκρότημα της Κρήτης να έχει πάντως τον ίδιο στόχο, ενώ ο Άρης θα φιλοξενήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το σημερινό πρόγραμμα: Πανιώνιος-Πλατανιάς (17:15), Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15), Ολυμπιακός-Κέρκυρα (19:30).
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ