2012-11-17 13:24:57
Φωτογραφία για ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΜΕ ΦΕΤΕΛ Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ
Οι εντυπωσιακοί χρόνοι του Σεμπάστιαν Φέτελ στις δύο περιόδους των ελεύθερων δοκιμαστικών του Grand Prix του Τέξας, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το σύστημα ψύξης, άφησαν άναυδο τον Λιούις Χάμιλτον, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

«Δεν ξέρω πώς έκανε αυτό το χρόνο. Ήταν πολύ γρήγορος. Δεν ξέρω αν μπορούμε να φτάσουμε εμείς σε αυτή την ταχύτητα, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες βελτιώσεις στο μονοθέσιο κι ελπίζουμε το Σάββατο να τα πάμε καλύτερα», ανέφερε ο Βρετανός πιλότος που ήταν τέταρτος με McLaren στον δεύτερο γύρο των ελεύθερων δοκιμαστικών και δεύτερος στον πρώτο γύρο.

«Αυτό που δοκιμάσαμε στον δεύτερο γύρο δεν αποδείχτηκε τόσο καλό. Ελπίζω να επιστρέψουμε σε αυτό που είχαμε στον πρώτο γύρο», πρόσθεσε.

Ο δεύτερος πιλότος της McLaren, Τζένσον Μπάτον, εμφανίστηκε πιο… ψύχραιμος. «Σίγουρα ο Φέτελ και η Red Bull θα είναι τα φαβορί το Σάββατο, αλλά δεν νομίζω πως η διαφορά είναι τόσο μεγάλη όσο φαίνεται. Πιστεύω πως η διαφορά του με μας θα είναι κάτω από δευτερόλεπτο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ