2012-11-16 21:49:04
Φωτογραφία για ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΗΝ «ΧΑΛΑΡΩΣΗ» ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟ Η SUPER LEAGUE
Η Super League αποφάσισε την Παρασκευή να εισηγηθεί στην ΕΠΟ τη "χαλάρωση" των ποινών των μη αδειοδοτημένων ομάδων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε τέσσερις ανανεώσεις συμβολαίων πλην των άλλων κινήσεων που δικαιούνταν.

Παράλληλα, εγκρίθηκε το πρόγραμμα ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που θα αναλάβει η Λίγκα, το οποίο θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Η Super League με στόχο την εξυγίανση και όχι την εξόντωση των ομάδων, θα εισηγηθεί προς την ΕΠΟ να παραμείνουν οι ποινές, σε περίπτωση μη αδειοδότησης, ίδιες με την περσινή αγωνιστική περίοδο (βλ. απόφαση Γ.Σ. 27/6/2012), με μόνη προσθήκη τη δυνατότητα των ΠΑΕ που δε θα αδειοδοτηθούν να προβαίνουν κατά τη διάρκεια των μετεγγραφικών περιόδων Ιουλ.-Αυγ. 2013 και Ιαν. 2014 σε τέσσερις (4) κατ’ ανώτατο όριο ανανεώσεις/επεκτάσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών [ανεξαρτήτως εθνικότητας –οι ανανεώσεις/τροποποιήσεις συμβολαίων Ελλήνων ή γηγενών (locally trained) κάτω των 24 ετών είναι ελεύθερες, όπως ίσχυε και κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο].


2. Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που θα αναλάβει η Super League και το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου».

Μετά τη συνέλευση ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Συνεδρίασε σήμερα το ΔΣ της Super League και είδαμε ότι οι ποινές που είχαν επιβληθεί εφαρμόστηκαν και τυπικά. Μπορεί να μην έχουμε ένα πρωτάθλημα υψηλών ταχυτήτων, ωστόσο έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο οποίο παίζουν πολλοί Έλληνες παίκτες. Εμείς θα εισηγηθούμε τις προτάσεις μας για τις ποινες στην ΕΠΟ και αυτή θα αποφασίσει. Παράλληλα δεν μιλήσαμε για το θέμα της δυσφήμiσης του αθλήματος. Για το θέμα θα υπάρξει εκτενέστερη αναφορά στο επόμενο ΔΣ σε δύο εβδομάδες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ