2012-11-16 21:46:11
Φωτογραφία για ΣΑΝΙΑ : ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΡΣΕΝΑΛ
Για τις όμορφες στιγμές που ζει στο Λονδίνο και περνά στην αγγλική ομάδα, μίλησε στη «Daily Star» ο Γάλλος αμυντικός της Άρσεναλ, Μπακαρί Σανιά. Επίσης, μίλησε και για τις πρώτες δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν μετακόμισε στο «Νησί».

Πολλά αστέρια των «κανονιέρηδων» μπορεί να αποχώρησαν από το σύλλογο και πιο πρόσφατα ο Ολλανδός επιθετικός Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με τον Μπακαρί Σανιά όμως να μην θέλει να ακολουθήσει αυτή την προοπτική. Ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions LEague, δεν βλέπει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο αφού περνάει υπέροχα στην ομάδα.

«Η Άρσεναλ είναι σαν την οικογένειά μου. Η κανονική οικογένεια μου είναι στη Γαλλία, αλλά νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ», δήλωσε ο Σανιά και πρόσθεσε:

«Μου αρέσει όταν πηγαίνω για προπόνηση, με χαλαρώνει και με ηρεμεί».

Επίσης, ο Γάλλος αμυντικός τόνισε πως «δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στο κόσμο που να κάνουν τους παίκτες τους να νιώθουν τόσο καλά και ήρεμα», ενώ αναφέρθηκε και στα δύσκολα χρόνια που πέρασε:

«Στην αρχή, ήμουν λίγο νευρικός. Από τα αγγλικά ήξερα τα βασικά και άφηνα πίσω μου οικογένεια και φίλους. Ήμουν πολύ αγχωμένος πριν του αγώνες, σε αντίθεση με τώρα που είμαι απόλυτα ήρεμος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ