2012-11-15 20:06:03
Φωτογραφία για Στον αέρα ο διάλογος για τους μισθούς
Στον αέρα βρίσκεται ο κοινωνικός διάλογος για τους μισθούς, ενώ καταγράφονται διαφορετικές προσεγγίσεις στο εσωτερικό της Κυβέρνησης για την σκοπιμότητα των μέτρων που ελήφθησαν στα εργασιακά. Παράλληλα, εκφράζονται φόβοι ότι... η πολυαναμενόμενη ανάπτυξη δεν θα συνδυαστεί με τη δημιουργία των αναγκαίων θέσεων εργασίας.

Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, τάχθηκε υπέρ του διαλόγου μεταξύ των κοινωνικών εταίρων για τη διαμόρφωση καλύτερων μισθολογικών και εργασιακών όρων, χαρακτηρίζοντας τα μέτρα που ελήφθησαν δύσκολα αλλά αναγκαία.

«Νεκρό» χαρακτήρισε τον κοινωνικό διάλογο, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, Χάρης Κυριαζής, ενώ ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης, Πέτρος Σελέκος, τόνισε ότι «το εργασιακό καθεστώς της χώρας, ουδέποτε απασχόλησε τους επενδυτές».

Φόβους ότι οι επενδύσεις δεν θα αποδώσουν τις απαιτούμενες θέσεις εργασίας, εξαιτίας της υψηλής τεχνολογίας και η χώρα μας θα βρεθεί αντιμέτωπη με άνεργη ανάπτυξη, εξέφρασε ο επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, Σάββας Ρομπόλης.
athina984.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ