2012-11-15 19:58:12
Φωτογραφία για Το... come back του Μανωλά!
Ο Κώστας Μανωλάς προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκε ο Κώστας Μανωλάς, ένα νέο που σίγουρα είναι ευχάριστο για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο νεαρός στόπερ δείχνει αφήνει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού στην κνήμη, το οποίο τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

Ο ίδιος εξάλλου, όπως γράψαμε την Τετάρτη, είναι αποφασισμένος να είναι πανέτοιμος για τους αγώνες με Κέρκυρα και Σάλκε. Είναι σαφές όμως πως εξαρτάται καθαρά από τον Πορτογάλο τεχνικό για το εάν θα τον συμπεριλάβει για την αποστολή για το ματς με τους Φαίακες ή τον προφυλάξει για το ματς με τους Γερμανούς.

Στο μεταξύ στου Ρέντη επέστρεψαν και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η προπόνηση να διεξαχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές αυτούς έκαναν αποθεραπεία.

Ήταν κάτι που κρίθηκε ανάλογα με το διάστημα που αγωνίστηκαν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα περιλάμβανε αρκετές ασκήσεις τεχνικής, ενώ έγινε και δίτερμα, με τους παίκτες να δουλεύουν επάνω στην τακτική τους. Την Παρασκευή οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν το πρωί (στις 10:30).

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ