2012-11-14 13:21:56
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν δύο άτομα με ένα κιλό χασίς
Δύο Λαρισαίοι ηλικίας 33 και 32 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν χθες 13-12-2012 τα ξημερώματα στην περιοχή Βελεστίνου , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς, στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο χώρο του κινητήρα και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1.055 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες προόριζαν την ανευρεθείσα ποσότητα κάνναβης για περαιτέρω διάθεση.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ που είχαν οι συλληφθέντες στην κατοχή τους, καθώς και το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.


Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Σύλληψη δυο ατόμων για κλοπή αυτοκινήτου

Επίσης συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι στην Αγριά από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 31χρονος κι ένας 36χρονος, για κλοπή αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 21χρονου. Το αυτοκίνητο οι δράστες το είχαν αφαιρέσει ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρας, από την πυλωτή πολυκατοικίας, στη Νέα Ιωνία και ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών οι δράστες εντοπίστηκαν να κατέχουν το κλεμμένο αυτοκίνητο και συνελήφθησαν στην Αγριά. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ οι δύο δράστες που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: eleftheria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ