2012-11-14 13:20:19
Φωτογραφία για Σκέφτεται τον Κούδα για τη διοίκηση ο Σαββίδης
Ο "Μεγαλέξανδρος του ελληνικού ποδοσφαίρου", Γιώργος Κούδας, χαίρει της εκτίμησης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θέλει να τον αξιοποιήσει.

Ο Ιβάν Σαββίδης δέχθηκε προτροπές να ενεργοποιήσει αρκετά στελέχη που είτε είναι μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, είτε κινούνται στα πέριξ αυτής.

Λίγοι είναι εκείνοι, όμως, που πραγματικά κινούν το ενδιαφέρον του και σκέφτεται να τους αξιοποιήσει σε διοικητικό πόστο, αν όχι τώρα, σίγουρα στο κοντινό μέλλον.

Ειδικότερα για τον Γιώργο Κούδα τρέφει απεριόριστη εκτίμηση, αφού γνωρίζει όπως κάθε οπαδός του ΠΑΟΚ, την τεράστια προσφορά του στο σύλλογο, αλλά και το ήθος του.

Στον "Μεγαλέξανδρο του ελληνικού ποδοσφαίρου" δεν έχει κάνει απευθείας κρούση, όπως για παράδειγμα έκανε στον Παναγιώτη Ποικιλίδη, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι το όνομα του είναι μεταξύ εκείνων που σκέφτεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κυρίως για την αιρετή διοίκηση που θα προκύψει, κατά πάσα πιθανότητα του χρόνου.

O Γιώργος Koύδας διαθέτει το κύρος και την εμβέλεια που ψάχνει ο Σαββίδης για ως στοιχεία που θα συνοδεύουν του διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να του κάνει γνωστό το ενδιαφέρον για συνεργασία μαζί του. 

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ