2012-11-14 13:18:44
Φωτογραφία για Έφυγε από τον Πανιώνιο ο Μιλοβάνοβιτς
Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Πανιωνίου αποτελεί ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. "Θα έχω τον Πανιώνιο στην καρδιά μου" δήλωσε ο παίκτης.

Την κοινή συναινέσει λύση του συνεργασίας με τον Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς ανακοίνωσε ο Πανιώνιος.

Ο Σέρβος δε συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Δημήτρη Ελευθεροπουλου, είχε αγωνιστεί ως τώρα μόνο δύο φορές και αυτές ως αλλαγή, και τελικά οι "κυανέρυθροι" επέλεξαν να τερματιστεί η συνεργασία τους.

Ο ποδοσφαιριστής ουδέποτε μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα και για τον Πανιώνιο ήταν πολύ δύσκολο να πληρώνει στις μέρες μας ένα συμβόλαιο της τάξης των 180.000 ευρώ, το μεγαλύτερο δηλαδή που υπήρχε μαζί με του αρχηγού Φανούρη Γουνδουλάκη.

Έτσι επέλεξε τη λύση της συνεργασίας του με τον 28χρονο, ο οποίος διευκόλυνε πολύ με τη στάση του την κατάσταση. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ήταν απόλυτα συγκαταβατική και συμφώνησε ο Μιλοβάνοβιτς να πάρει μόνο τα δεδουλευμένα του, τα οποία ανέρχονται στα 50.000 ευρώ.


Τέλος, η ΠΑΕ του εύχθηκε καλή συνέχεια και ο ίδιος στην ιστοσελίδα της δήλωσε: "Θα έχω για πάντα στη καρδιά μου τον Πανιώνιο. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην ομάδα, όλοι με έκαναν να αισθανθώ σαν να είμαι χρόνια σε αυτή και μου έδειξαν την αγάπη τους. Ευχαριστώ την διοίκηση, τους προπονητές μου και τον κόσμο. Θα παρακολουθώ πάντα τον Πανιώνιο και σίγουρα θα επιστρέψω στη Νέα Σμύρνη για να δω αγώνες της ομάδας μας. Άλλωστε σκέφτομαι στο μέλλον και την μόνιμη εγκατάσταση της οικογένειάς μου στην Ελλάδα".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ