2012-11-13 22:41:00
Φωτογραφία για Πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ και εσωτερικές ανακατατάξεις
Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γ. Προβόπουλο, θα έχει την Τετάρτη το απόγευμα (6 μμ) αντιπροσωπεία του ΠαΣοΚ με επικεφαλής τον κ. Ευ. Βενιζέλο. Στη συνάντηση αυτή θα μετέχουν επίσης οι κκ. Φ. Σαχινίδης, Θ. Μωραΐτης και Ι. Μανιάτης. Αντικείμενο της συζήτησης θα είναι η ανακεφαλοποίηση των τραπεζών, η πρωτοβουλία του ΠαΣοΚ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά καθώς και η γενικότερη πορεία της οικονομίας.

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ και το επιτελείο του προετοιμάζουν τις επόμενες πρωτοβουλίες του κόμματος, αλλά και τις εσωτερικές ανακατατάξεις. Η διαγραφή του κ. Κ. Σκανδαλίδη και η αποχώρηση του από την προεδρεία του ΙΣΤΑΜΕ αλλά και η παραίτηση του κ. Ι. Δατσέρη ξεκίνησαν ένα ντόμινο εσωτερικών αλλαγών. Οι κκ. Βενιζέλος και Δατσέρης συναντήθηκαν την Τρίτη, προκειμένου να υποβληθεί και τυπικά η παραίτηση του γραμματέα επικοινωνιακού σχεδιασμού. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ του πρότεινε να συμμετάσχει στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου και να βοηθήσει στις προσυνεδριακές διαδικασίες, πρόταση την οποία αποδέχτηκε ο κ. Δατσέρης.


Για τη θέση του προέδρου του ΙΣΤΑΜΕ έχουν γίνει διάφορες εισηγήσεις στον κ. Βενιζέλο, δεν αποκλείεται όμως να επιλεγεί στέλεχος από τη νεότερη γενιά.

Επίσης, στον τομέα της επικοινωνίας συζητούνται διάφορα πρόσωπα ως αντικαταστάστες του κ. Δατσέρη, με επικρατέστερους τους κκ. Α. Λιάρο και Δ. Καρύδη.

Επιπλέον ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ προσανατολίζεται στο διαχωρισμό των τομέων ευθύνης, ώστε να υπάρχουν διαφορετικά πρόσωπα στη Βουλή και στο κόμμα. Ως τώρα είχαν τοποθετηθεί βουλευτές στους τομείς που παρακολουθούσαν τη δραστηριότητα των υπουργείων. Το σχήμα αυτό κρίθηκε ότι δεν λειτουργεί ικανοποιητικά και επίσης υπάρχει ανάγκη να αξιοποιηθούν και άλλα στελέχη του κόμματος, π.χ πρώην βουλευτές ή νεότερα στελέχη τα οποία χρειάζεται να αποκτήσουν εμπειρία.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ