2012-11-13 21:59:08
Φωτογραφία για Με… Μανωλίδου συνεχίζεται η κόντρα Άδ. Γεωργιάδη με Χρυσή Αυγή για τα ρολόγια!
Επίθεση κατά του Άδ. Γεωργιάδη αλλά και κατά της συζύγου του Ευγενίας Μανωλίδου εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος.

Το ρολόι που φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης έγινε τις προηγούμενες ημέρες η αιτία να συγκρουστούν αγρία ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. Μόνο που στη μάχη του...ρολογιου μπήκε και ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος. «Το ρολόι δεν κάνει 7.000 αλλά 14.000 ευρώ» ισχυρίσθηκε.

«Το ρολόι το αγόρασα πριν γίνω βουλευτής» τονίζει απόν την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά ο Ηλίας Παναγιώταρος επιμένει ότι «είναι πρόκληση να φοράει βουλευτής σήμερα ρολόι που κάνει 14 με 15000 ευρώ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή επιτέθηκε πάντως στη βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, σύζυγο του γραμματέα του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου, για την οποία ανέφερε ότι φοράει Βoulgari. «Είναι φο μπιζού που κάνει 130 ευρώ» υποστηρίζει ο Παναγιώταρος για το ρολόι της συζύγου του αρχηγού.

Όμως από τη διαμάχη δεν ξέφυγε και η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του Άδωνη Γεωργιάδη, στην οποία επιτέθηκε ο Ηλίας Παναγιώταρος.

«Είναι μεμπτό και ηθικό το θέμα να παρουσιάζει εκπομπή που εξευτελίζει τους ανθρώπους» υποστήριξε. Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου του Star B. Γκούμα ότι «έκανε νούμερα», ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απάντησε: «και τα τουρκικά κάνουν νούμερα».

Ο πόλεμος για ένα ρολόι φαίνεται ότι δεν έχει τέλος Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ