2012-11-13 17:31:02
Φωτογραφία για Άρχισε η άφιξη των ξένων  αποστολών για το 5ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου
Άρχισε από χθες η άφιξη των ξένων αποστολών, για το 5ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου, που θα διεξαχθεί στην χώρα μας και τον δήμο Ευρώτα Λακωνίας από 16 ως 18 Νοεμβρίου. Ήδη έφτασαν οι αποστολές του ...Αφγανιστάν, του Ισραήλ και της Αυστραλίας, ενώ για αύριο Τετάρτη αναμένονται η Τουρκία και το Νεπάλ, με τις υπόλοιπες από τις 27 χώρες που θα πάρουν μέρος να ακολουθούν.

Παράλληλα, από την Δευτέρα ξεκίνησε η λειτουργία της Παγκόσμιας σχολής προπονητών που διοργανώνεται στην Λαμία και θα διαρκέσει ως την Τετάρτη, με την ευκαιρία διεξαγωγής των αγώνων. Μεττέχουν αντιπρόσωποι και προπονητές από τις περισσότερες χώρες, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, την Ινδία, την Αυστραλία, το Ιράν και την Ρουμανία.

Ζωντανή μετάδοση με LIVE STREAMING

Το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει στις χώρες του εξωτερικού οι οποίες παίρνουν μέρος στους αγώνες, αλλά και σε πολλές ακόμα οι οποίοιες ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν το Παγκράτιο, οδήγησε την Παγκόσμια και την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου θα μεριμνήσουν για την ζωντανή μετάδοση των αγώνων μέσω LIVE STREAMING.

Η διεύθυνση μέσω της οποίας μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το 5ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου είναι: ustream.tv/recorded/26819853
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΞΙ ΠΑΕ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΞΙ ΠΑΕ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ