2012-11-13 01:45:02
Φωτογραφία για Πώς θα πετύχεις το σέξι σοκολατί χρώμα της Κιμ
Η νέα σεζόν επιβάλλει νέα χρώματα στα μαλλιά αφού είναι η αρχή της ανανέωσης! Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε το μπαμ και αποχωρίστηκε... την μελαχρινή κόμη της για ένα πιο απαλό και γλυκό σοκολατί που φέτος θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις! Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχιες εύκολα και απλά το σούπερ τρέντι χρώμα της Κιμ.

Θέλεις να πετύχεις το σοκολατί χρώμα της Κιμ Καρντάσιαν και δεν ξέρεις πώς; Και το χρώμα αυτό θέλει τρόπο και όχι κόπο.

Απόλυτα in, λαμπερό αυτό το σοκολατί καστανό χρώμα της Κιμ που μπορείς να πετύχεις σταδιακά "ανοίγοντας" το σκούρο καστανό σου χρώμα. Αν επιλέξεις από μαύρο να κάνεις αρχικά το χρώμα σου σκούρο σοκολατί και στη συνέχεια να το ανοίξεις λίγο περισσότερο στο χρώμα της σοκολάτας...γάλακτος τότε έχεις εύκολα και απλά το χρώμα της Κιμ!

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε: Για να "ανοίξεις" τα μαλλάκια σου από σκούρα καστανά σε σοκολατί θα πρέπει να είσαι έτοιμη για μια τέτοια αλλαγή!

Αν είσαι αποφασισμένη να κάνεις την αλλαγή τότε δεν έχεις παρά να αποφασίσεις πόσο ανοιχτά θα είναι τα μαλλιά σου και αν θα τα βάψεις όλα ή αν απλά θα κάνεις ανταύγειες σοκολατί-μελί για πιο διακριτικό αποτέλεσμα.

Παλιότερα το 2009 η Κιμ είχε τολμήσει να κάνει ανταύγειες σε όλο το κεφάλι λεπτές και πυκνές και το αποτέλεσμα ήταν πολύ διαφορετικό αφού ήταν σχεδόν μαυρομάλλα. Αν δεν είσαι έτοιμη για τόσο μεγάλη αλλαγή ξεκίνησε κάνοντας λίγες ανταύγειες στο στεφάνι και δες αν θέλεις να κάνεις και άλλες στη συνέχεια.

Χρώμα μου:Αν βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου στο σπίτι τότε πρέπει να βρεις την κατάλληλη βαφή μαλλιών, πράγμα που θα το κρίνεις πάντα ανάλογα με την βάση που έχεις.

Θα δεις ότι στο πίσω μέρος της βαφής (οι περισσότερες το έχουν στο πίσω μέρος) ότι υπάρχει μια φωτογραφία με το χρώμα που έχεις και το χρώμα που θα αποκτήσεις μετά τη βαφή. Έτσι θα μπορείς να έχεις μια εικόνα για το πώς θα είναι το χρώμα σου μετά τη βαφή. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες αποκλίσεις στο χρώμα σου αλλά θα είναι μικρές ανάλογα πάντα με το χρώμα της βάσης σου.
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ