2012-11-08 18:07:58
Φωτογραφία για Η κοιλιά δεν είναι του Ζακ
Όχι, όχι μην τρομάζετε.

Ο Ζάκ παραμένει πιστός στη δίετά του. Ο κωμικός ηθοποιός Ζάκ Γαλιφιανάκης εθεάθη , κατά τη... διάρκεια γυρισμάτων της νέας ταινίας Hangover III, στο Λας Βέγκας, ενώ οι παρευρισκόμενοι δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κοιτούν το στομάχι του που προεξείχε.

Μιλούσε με έναν άνθρωπο του συνεργείου, όταν σήκωσε τη μπλούζα του , όμως έγινε σύντομα φανερό ότι δεν ήταν δικό του,αλλά το ῾῾έβαλε῾῾ για τις ανάγκες της ταινίας.

Ο 43χρονος στάρ, που μας έκανε να γελάσουμε τόσο στα δύο πρώτα Hangover, όταν ζύγιζε πολύ περισσότερο, έχει χάσει αρκετό βάρος από τότε και του έχει πέσει πολύ η κοιλιά. Στην εκπομπή ῾᾽Live with Kelly ῾῾την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε πως έχει αφήσει ανεπιστρεπτί τις παλιές καλές εποχές και παραδέχτηκε πως το μυστικό της δίετάς του είναι πολύ απλό :σταμάτησε τις μπύρες προσθέτοντας ότι,

το να χάνεις λίγα κιλά είναι εύκολο όταν σταματάς να πίνεις 20 μπύρες σε μια νύχτα.

Ο Γαλιφιανάκης ξαναπέρνει το ρόλο του Άλαν στο Hangover III και συνεργάζεται με τους Justin Bartha, Bradley Cooper, Mike Epps και Ed Helms.

Ο Heather Graham συμμετέχει επίσης στην ταινία όπως και ο Gillian Vigman, Jamie Chung και John Goodman. Το Hangover III θα προβληθεί στις 24 του Μάη.

Το Hanover Ι πάντως πήρε πολύ καλές κριτικές ,το ΙΙ θεωρήθηκε από πολλούς μη εφάμιλλο του πρώτου.

greekreporter
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ