2012-11-08 18:07:04
Φωτογραφία για Μ. Θεοδωράκης: Έχει δίκιο ο Λαφαζάνης, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει
Με την άποψη του Παναγιώτη Λαφαζάνη για την ανετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει τη χώρα συμφώνησε ο Μίκης Θεοδωράκης, υποστηρίζοντας πως... το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει πρόγραμμα εξουσίας.

Αυτό είπε ο διάσημος μουσικοσυνθέτης μιλώντας στην εκπομπή «Πρωϊνό ΑΝΤ1» και δήλωσε πως θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου κινήματος προκειμένου να δώσει θάρρος στο λαό και να του δείξει, όπως υποστήριξε, πόσο πλούσια χώρα μπορεί να είναι η Ελλάδα. Ο Μίκης Θεοδωράκης σημείωσε ακόμα πως η χώρα για να κυβερνηθεί σωστά χρειάζεται τίμιους ανθρώπους.

Επιπλέον, ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε μειοψηφία την τωρινή κυβέρνηση, βάσει των ποσοστών που συγκεντρώνουν τα τρία κόμματα στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, η οποία δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για το μέλλον της χώρας.

Παρομοίασε μάλιστα τη Βουλή με ένα τρένο που αποτελείται από βαγόνια -τα κόμματα-, τα οποία κινούνται σε ράγες που βάζει η τρόικα, η οποία οδηγεί τη χώρα στη χρεοκοπία.

«Κάθε μέρα και κάτι αλλάζει, κατεβαίνουμε και δέκα σκαλοπάτια. Μας κοροϊδεύουν από τότε που ήρθε η τρόικα» ανέφερε, συμπληρώνοντας: «Πάνε να μας κάνουν ξένους στον τόπο μας, πουλώντας την Ελλάδα. Μας κοροϊδεύουν από τότε που ήρθε η τρόικα».

Τέλος, ο Μίκης Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στη δημιουργία ΑΟΖ η οποία θα μπορούσε να είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στη Μεσόγειο, υποστηρίζοντας πως η χώρα θα μπορούσε να έχει ίσο μερίδιο πετρελαίου με τη Ρωσία.

polispress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 5Χ5
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 5Χ5
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ