2012-11-08 18:01:32
Φωτογραφία για Απάντηση Άρη στον πρόεδρο της ΚΕΔ
Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον πρόεδρο της ΚΕΔ Γιώργο Καραμελίδη εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης με αφορμή τα όσα υποστήριξε για την διαιτησία του Μιχάλη Κουκουλάκη στην αναμέτρηση με την Βέροια.

Οι «κίτρινοι» μέσω ανακοίνωσης καλούν τον πρόεδρο της ΚΕΔ αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο θεσμικό ρόλο που κατέχει καλό για την ελληνική διαιτησία θα είναι να παραιτηθεί

«Η αλήθεια είναι κ. Καραμελίδη, ότι, ως πρόεδρος της ΚΕΔ, οι δηλώσεις σας μας… τρομάζουν, καθώς ο θεσμικός σας ρόλος είναι η εύρυθμη λειτουργία της διαιτησίας και όχι η προάσπιση της Βέροιας.

Συμφωνούμε κ. Καραμελίδη ότι όντως στοιχειοθετείτε «διαιτητικό έγκλημα» στο παιχνίδι της προηγούμενης Δευτέρας γιατί δεν δόθηκε ΚΑΘΑΡΟ πέναλτι σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Κώστα Καζναφέρη, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στον θεσμικό ρόλο που έχετε συμβάλλοντας στη γενικότερη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική διαιτησία για την πρόοδο του ποδοσφαίρου, καλό θα ήταν να παραιτηθείτε και να μας αφήσετε ήσυχους.

Υ.Γ. : Μην μας αναγκάζετε κ. Καραμελίδη να ασχοληθούμε με κουμπαριές Υ.Γ. 1: Ελπίζουμε το Σάββατο στην Λιβαδειά να μην… τρομάξουμε με την διαιτησία του κ. Μάνταλου, όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όλα για όλα στη Ρώμη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όλα για όλα στη Ρώμη
ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 5Χ5
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 5Χ5
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ