2012-11-07 17:37:00
Φωτογραφία για ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΣΤΟΝ... «ΓΕΛΟΙΟ» ΔΙΑΙΤΗΤΗ! *VIDEOS*
Εξαλλος με τον Πέτερ Ράσμουσεν ήταν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Μετά το (καταδικαστικό) 2-2 με τον Αγιαξ, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι κινήθηκε προς τον Δανό διαιτητή και φέρεται να τον αποκάλεσε «γελοίο», επειδή ακύρωσε ένα γκολ του Σέρχιο Αγουέρο στο 88'.

«Ηταν γκολ. Ο διαιτητής και οι βοηθοί του δεν στάθηκαν στο ύψος. Είπα στον διαιτητή `συγχαρητήρια, ήταν γκολ'» τόνισε ο Μαντσίνι, ο οποίος εκείνη την ώρα δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα για το πέναλτι που έγινε στην τελευταία φάση πάνω στον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος και αυτός με την σειρά του ήταν έτοιμος να… κατασπαράξει τον ρέφερι.

«Δεν είμαι ο πρώτος ή ο τελευταίος που μιλάω στον διαιτητή» συνέχισε ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος ενδεχομένως να τιμωρηθεί από την UEFA για την ενέργειά του αυτή. Ηταν, μάλιστα, σε τόσο έξαλλη κατάσταση, που… αρπάχτηκε και με κάμεραμαν που τον ακολουθούσε την ώρα που έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο.


«Δεν είναι μια ταινία με εμένα πρωταγωνιστή, αλλά ένας αγώνας. Του είπα ότι τελείωσε» εξήγησε για την ένταση με τον κάμεραμαν ο Μαντσίνι, ο οποίος θεωρεί ότι όλα σχεδόν έχουν τελειώσει για τους «Πολίτες» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Αν τερματίσουμε με οκτώ βαθμούς και προκριθούμε, τότε νομίζω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Αν πάρουμε αυτά τα δύο παιχνίδια (σ.σ. με Ρεάλ Μαδρίτης εντός και Ντόρτμουντ εκτός) και πάρουμε το εισιτήριο, πιστεύω ότι θα είναι η μοίρα μας να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, μόλις δύο ομάδες κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας μαζέψει δύο βαθμούς ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές, όσους δηλαδή έχει μέχρι τώρα η Σίτι: Η Λοκομοτίβ Μόσχας την σεζόν 2002-03 και η Πόρτο την 2004-05.

Μπαλοτέλι και Μαντσίνι ζητούν τα… ρέστα

Το πέναλτι στον Μπαλοτέλι

Η συνέντευξη Τύπου του Μαντσίνι
 
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανετη η νίκη του Ομπάμα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανετη η νίκη του Ομπάμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ