2012-11-07 17:35:02
Φωτογραφία για Αποξήλωση κεραίας κινητής τηλεφωνίας ΟΤΕ στο κέντρο του Αλμυρού
Την αποξήλωση κεραίας κινητής τηλεφωνίας του ΟΤΕ, η οποία είναι εγκαταστημένη στην ταράτσα του κτιρίου στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού ζητεί από τον Δήμο Αλμυρού και την... Περιφέρεια Θεσσαλίας η Εθελοντική Περιβαλλοντική Ομάδα Αλμυρού "Εν Δράσει".

Αναλυτικά η επιστολή:

ΠΡΟΣ

1. Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

2. Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αλμυρού

3. Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησία (Δ/νση Περιβάλλοντος)

4. Περιφέρεια Θεσσαλίας- Γενική Δ/νση Περιφέρειας - Δ/νση Περ/ντος και Χωροταξίας

Τμήμα Περιβαλλοντικού και Χωροταξικού Σχεδιασμού

ΘΕΜΑ: Αποξήλωση κεραίας κινητής τηλεφωνίας ΟΤΕ στο κέντρο του Αλμυρού

Σχ: α) Επιστολή 13/14-03-2011 δική μας προς Δημοτικό Συμβούλιο β) Απάντηση Πολεοδομικού Γραφείου Αλμυρού με αρ. πρωτ: 1235/21-09-2010 γ) Επιστολή 38/28-09-2010 δική μας.

Με την επιστολή μας αυτή επανερχόμαστε για τελευταία φορά (καθότι εάν δεν γίνει άμεση αποξήλωση της παράνομης κεραίας, θα απευθυνθούμε στον αρμόδιο Εισαγγελέα), για το μεγάλο αυτό θέμα της αποξήλωσης της κεραίας του ΟΤΕ η οποία στέκει αγέρωχη, προκλητική και ενισχυμένη, πάνω από τα κεφάλια μας, στη κεντρική πλατεία Αλμυρού.


Αφορμή για να επανέλθουμε στο θέμα απετέλεσε το γεγονός της ενίσχυσης της κεραίας τη προηγούμενη βδομάδα, που προκλητικά έκανε, συνεργείο του ΟΤΕ.

Δεδομένο δε ότι, από 28-09-2010 (γ΄σχ) σας είχαμε αποστείλει την απάντηση του Πολεοδομικού Γραφείου Αλμυρού (β΄σχ), περί μη έκδοσης αδείας εγκατάστασης, έπρεπε να προβείτε από τότε, στην άμεση αποξήλωση της κεραίας, αλλά παρόλα αυτά δεν ασχοληθήκατε καθόλου με το θέμα Εάν λάβουμε δε υπόψη μας ότι, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βόλου, με τις υπηρεσίες του Δήμου έχει κατεβάσει πάνω από είκοσι κεραίες στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, με συνοπτικές διαδικασίες, εμείς εδώ καμαρώνουμε τη κεραία πάνω από τα κεφάλια μας, αφήνουμε να την ενισχύουν και εδώ και αρκετό καιρό μάλιστα, καμαρώνουμε το κτίριο - κουφάρι του ΟΤΕ, που μας αφήσαν κληρονομιά, το οποίο κάποτε ήταν δημοτική περιουσία και σήμερα ετοιμάζεται να γίνει τσιπουράδικο ή κάτι ανάλογο, για να οικονομήσει η COCMOTE.

Ο Δήμαρχος Κος Χατζηκυριάκος, στις 22/10/2010 όταν καλέσαμε τα ΜΜΕ, είχε υποσχεθεί την άμεση αποξήλωση της…, αλλά ξεχάσαμε μία λεπτομέρεια, τότε ήταν προεκλογική περίοδος Οι πελάτες δε του ΟΤΕ και συνδημότες μας, οι οποίοι θέλουν να κάνουν μία συναλλαγή, να κόψουν ή να αλλάξουν το τηλέφωνό τους π.χ, τρέχουν στον Βόλο και εμείς αγρόν αγοράζουμε…..

Κάποτε σ΄ αυτή τη πόλη που ζούμε, δεν πρέπει όλοι να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, ως πότε θα επικρατεί ένας απέραντος ωχαδελφισμός, ως πότε θα περιμένουμε από τους άλλους να καθορίζουν τις τύχες μας, σε σημαντικά πράγματα της καθημερινότητάς μας, η οποία γίνεται συνεχώς χειρότερη….

Σας ευχαριστούμε και παρακαλούμε να προβείτε άμεσα στην αποξήλωσή της, προκειμένου να συνταχθείτε με τα συμφέροντα και τη διαφύλαξη της υγείας των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ

almyrosinfo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ