2012-11-07 14:41:21
Φωτογραφία για Αναγνώστης μας θυμίζει πως η ιστορία επαναλαμβάνεται - H χώρα διήρχετο μια κρίση
Η χώρα διήρχετω μία κρίση και αποφασίσαμεν την εξαφάνιση ενός ποσοστού του Ελληνικού λαού μέσο της αβάσταχτης φορολογίας και της μειώσεως των μισθών και των συντάξεων αυτών. (Τα περί αναπτύξεως θα γίνουν αφού απομείνουμε ολίγοι , δια να υπάρξει και ορατό αποτέλεσμα...)

Ειδάλλως θα επερχόταν η καταστροφή του έθνους δια της επιστροφής εις την δραχμή.

Μια τέτοια επιστροφή θα σήμαινε την αναζήτηση άλλων συμμαχιών για παροχή πρώτων υλών , τον καθορισμό μιας νέας εθνικής στρατηγικής , την επαναφορά της ελληνικής βιομηχανίας , την ανάπτυξη του τουρισμού , την ανάσταση των αγροτών , των κτηνοτρόφων και γενικά της πρωτογενούς παραγωγικής διαδικασίας. Όλα αυτά κρίνονται πολύ κουραστικά. Απαιτούν σοβαρότητα και ήθος. Απαιτούν σθένος και ηρωισμό. Δεν θα υποφέρουμε εμείς, δεν θα προδώσουμε τις αξίες μας, για να έχουν μέλλον τα παιδιά σας. Οπότε προχωράμε στην άλλη λύση....

Άι αντίθετες κομμουνιστικέ απόψεις περί εξόδου από την κρίση, παραμένοντας στο ευρώ , με την φορολόγηση των πλουσίων και με Ευρωπαϊκές αποφάσεις με τις οποίες θα τραυματίζονταν τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα κρίνονται ως απαράδεκτες και γελοίες.

Σας υποσχόμαστε ότι όσοι καταφέρουν και αντέξουν τα επόμενα 10 με 15 έτη , θα μπορούν να έχουν ένα πιάτο φαΐ εις το τραπέζι τους .

Σας υποσχόμαστε ότι αν έχετε χρήματα, οι ιδιώτες θα σας παρέχουν, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και παιδεία ανωτέρου επιπέδου.

Σας υποσχόμαστε φιλανθρωπικά gala και συσσίτια.

Σας υποσχόμαστε δωρεάν διανομή λύχνων δια την φωταγώγηση των οικιών σας.

Σας υποσχόμαστε την εξαφάνιση της χώρας και την δημιουργία μίας Ευρώπης των τραπεζιτών , των επιχ/τιων και μίας ανώτερης τάξης η οποία θα σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε δια να μπορείτε να μας δοξάζετε!!

Αναγνώστης
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ