2012-11-06 10:12:04
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ
Ομιλία γεμάτη ευχάριστα μηνύματα και πίστη για θετικό αποτέλεσμα από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, περιλάμβανε η προπόνηση της Δευτέρας

O Πορτογάλος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους με τον ΟΦΗ καθώς και για την σοβαρότητα και την προσήλωση που έδειξαν.

«Για μένα το σημαντικό ήταν πως είδαμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ πολύ σοβαρά.

Ήταν κάτι πολύ καλό και θετικό. Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται το πως αντιμετωπίζουμε πια όλους τους αγώνες που δίνουμε είτε είναι στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη», σχολίασε αρχικά ο Ζαρντίμ απευθυνόμενος προς τους παίκτες του.

«Αν και δεν είχαμε γενικά πολύ καλή απόδοση μου άρεσε πολύ που ήμασταν σοβαροί και προσηλωμένοι στον αγώνα και τον στόχο μας από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο τέλος πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Πήραμε τη νίκη και προχωράμε. Κοιτάμε μπροστά γιατί έχουμε τώρα την Μονπελιέ», ισχυρίστηκε μετά.


Ανάμεσα στ' άλλα επισήμανε ακόμα πως «το ματς με την Μονπελιέ είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς, για την ομάδα γενικότερα και για τον κόσμο. Πρέπει να πάμε στο γήπεδο, να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε για να έχουμε πιθανότητες να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Ο Ζαρντίμ είπε ακόμα προς τους ποδοσφαιριστές του ότι θα τους μιλήσει αναλυτικά για την αναμετρήση με την Μονπελιέ την Τρίτη, ενώ πρόκειται να υπάρξει και βιντεοθεραπεία.

Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου, δωρεάν! Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ