2012-11-05 23:09:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης αρθρογραφεί για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας
Αυτό που συμβαίνει σε αυτή την χώρα είναι πραγματικά άκρως τρελό και διεφθαρμένο.

Θέλω να αναφερθώ στην κατεστραμμένη λογική του παραλόγου που επικρατεί σε τούτο τον άμοιρο τόπο.

Πόσο πολιτικό θράσος έχεις ρε πινόκιο και πόσο πρόβατα λαμόγια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο είναι όλοι αυτοί που σε ακολουθούν σε ψηφίζουν και περιμένουν να ζουν καλά όταν γύρο τους η δυστυχία του λαού η απελπισία ξεχειλίζει από παντού.

Δεν ντρέπεστε να αντικρίζεται αυτόν τον κόσμο που μετρά πάνω από 3.000 αυτοκτονίες

Δεν ντρέπεστε να μιλάτε για σωτηρία της χώρας.

Ποιας χώρας?

Τι εννοείται με την λέξη χώρα?

Τις λακούβες στους δρόμους τα δέντρα που κόβονται ανεξέλεγκτα όσα δεν καήκαν για να ζεσταθεί ο κόσμος όπως μπορεί.

Τα βουνά που εκεί θα πάμε μπας και γλιτώσουμε από την πείνα και εσάς.

Μήπως εννοείται τα κομματόσκυλα σας τους βολεμένους στο δημόσιο?


Μήπως πάλι εννοείται τις τράπεζες τους τραπεζίτες που στηρίζεται χρόνια τώρα από το αίμα και το υστέρημα του Ελληνικού λαού.

Ξέρετε Ελληνικός λαός θεωρείτε και οι άλλοι αυτοί του ιδιωτικού τομέα που δούλεψαν σαν σκυλιά που δώσανε αγώνες για τα δικαιώματα τους που φορολογήθηκαν που έμειναν άνεργοι η που τους μετατρέψατε την δαυλιά τους σε δουλεία.

Αλλά τι να λέμε έχετε πρόνοια τον ΟΑΕΔ των 300 Ευρώ για τους μακροχρόνια άνεργους τι γίνετε με αυτούς που πεινάνε και είναι οι περισσότεροι?

Τάζατε προεκλογικά και τι δεν τάζατε 2 χρόνια το επίδομα ανεργίας και εγώ δεν ξέρω τι πόσο γελοίοι ψεύτες είσαστε που παίζεται με τον πόνο του κοσμάκη αλά να ξέρεται αυτοί είναι που θα σας φάνε πρώτοι αν δεν προλάβετε τα ελικόπτερα.

Μάλλον θα εννοείται τους καναλάρχες τους βαρόνους των ΜΜΕ που σας σπρώχνουν με ωραίο τρόπο και σπέρνουν τον τρόμο στον κοσμάκη για να περάσει η εγκληματική πολιτική σας.

Ίσως να εννοείται τους Ευρωπαίους εταίρους σας Μέρκελ και λοιπά εκτρώματα που κουβαληθήκανε σαν τους βρικόλακες για να μας ρουφήξουν ότι αίμα έχει απομείνει.

Σίγουρα δεν εννοείς κύριε πινόκιο κωλοτούμπα Σαμαρά των Ελληνικό λαό ναι ξέρεις σε αυτούς που μιλούσες για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου πριν σε ψηφίσουν τα πρόβατα τα δύο εκατομμύρια ανέργους τόσο έχουν φτάσει τώρα βγάλε και 3000 που δολοφονήθηκαν από τα χεράκια σου κάτσε και μέτρα που λέει και το τραγούδι.

Τους προσεχώς μελλοθάνατους συνταξιούχους που με τα γεννόσημα του Μπαγκλαντές και η παντελώς έλλειψη φαρμάκων θα τους στείλεις μια ώρα αρχύτερα μπας και σώσεις τα ταμεία από τα λιγοστά τύπου σύνταξης που τους δίνεις.

Σίγουρα δεν εννοείς τα παιδάκια που πάνε στα σχολεία (παρκινγκ) υποσιτισμένα και λιποθυμούν από την πείνα.

Τι εννοείς τελικά εσύ και ο αριστερός Κουβέλης; Χα χα πέρασε και δεν κόλλησε από την αριστερά (ακόμα αυτός κάνει απαγκίστρωση) τι σχέση έχει εδώ που τα λέμε η όποια αριστερά με τον εν λόγο χασάπη.

Μάλλον έστριψε δεξιά και δεν το κατάλαβε λάθος στροφή που λέμε και τον μεγάλο σοσια-ληστή κύριο βενιζέλο.

Είσαστε για γέλια και ο λαός για κλάματα.

Δεν απορώ όμως με τα πρόβατα που σε ψήφησαν εσένα και την προίκα που κουβαλάς αυτά είναι βολεμένα και χωμένα καλά μέσα στης δημόσιες υπηρεσίες.

Κοιτάνε το μικροσυμφέροντα τους ίσως έχουν και κάνα ψιλό η και χοντρό στην άκρη και σου λένε δε πάνε να πνιγούν όλοι οι άλλοι εγώ να είμαι καλά.

Απορώ με όλους εμάς που ακόμα σε αφήνουμε να υποτάσεις να ξεπουλάς να προδίδεις την χώρα μας να καταστρέφεις την ζωή μας τα όνειρα μας και να μας μετατρέπεις σε ζόμπι.

Κύριοι που μας κυβερνάτε είσαστε φριχτοί ψεύτες σε βαθμό επιστημονικής φαντασίας είσαστε προδότες σε βαθμό κρεμάλας και απορώ πως σε δύο μέρες ο λαός σας αφήνει να βάλετε και την ταφόπλακα στο μνήμα που μας χώσατε.

Απορώ που ακόμα δεν έχετε κυνηγηθεί αλά θέλω να ελπίζω πως η ώρα πλησιάζει και πως θα δικαστείτε για τα εγκλήματα της χώρας και του Ελληνικού λαού.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ