2012-11-02 13:16:33
Φωτογραφία για Αναμονή για τον σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου
Παρά τις αλλεπάλληλες κρούσεις που έχουν κάνει τα μέλη της σε δεκάδες αρειανούς από το ευρύτερο φάσμα της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας, επιφανείς και μη, το όχι είναι η απάντηση που συνήθως εισπράττουν. 

Και να πει κανείς ότι δεν έχουν χτυπήσει πόρτες; Το αντίθετο. Εχουν απευθυνθεί, είτε μέσω επίσημης πρότασης είτε μέσω βολιδοσκόπησης, σε ουκ ολίγους αρειανούς, είτε παράγοντες, είτε επιχειρηματίες είτε βετεράνους. Η πλειονότητα δεν έχει αντίρρηση να συνδράμει σε μια διευρυμένη διοικούσα επιτροπή με νέα πρόσωπα, είναι κατηγορηματικά αρνητική, όμως, στη συμμετοχής της σε διοίκηση Πρωτοδικείου, λόγω των ευθυνών που απορρέουν. 

Ο τελευταίος που αρνήθηκε ήταν ο Τάσος Ορφανίδης, παράγοντας που «τρέχει» οικονομικά τις ακαδημίες του Αρη, ενώ την ίδια στάση σε σχετική βολιδοσκόπηση είχαν και οι Ντίμης Παπαϊωάννου και Ηλίας Πόππης (και οι τρεις ήταν στη διοίκηση πέρυσι, αλλά κράτησαν απόσταση από πολύ νωρίς).


Κρούση έγινε τις τελευταίες μέρες στον επιχειρηματία Σίμο Μπάρτζα, εκ των χορηγών της ομάδας, στον επίσης αρειανό επιχειρηματία Χρήστο Τσομπανίδη και στον Λεωνίδα Μπακούρα. Ολοι δέχονται να βοηθήσουν εξωδιοικητικά, όχι όμως να μπουν σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Αρνητικοί ήταν εκ μέρους των βετεράνων οι Γιάννης Βένος και Ντίνος Κούης.

Οι μόνοι που έχουν απαντήσει θετικά είναι ο Βασίλης Ψηφίδης, που δέχεται να πάρει και την ευθύνη της υπογραφής, ο Κώστας Ντικμπασάνογλου και ο Χρήστος Γρόλλιος ως εκπρόσωπος του Α.Σ.

Το σίγουρο είναι ότι οι «κίτρινοι» θα πάνε την επόμενη Παρασκευή στην εκδίκαση της αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99 χωρίς αιρετή διοίκηση και μέχρι τότε αλλά και μετά οι προσπάθειες θα συνεχιστούν από την «ΚΜΑ».

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Η διοίκηση κατέβαλε το ποσό που αφορά τη ρύθμιση των 120 δόσεων του νόμου Ορφανού και είναι ζήτημα χρόνου να πληρωθεί και το ποσό που αφορά τη δόση Οκτωβρίου για το άρθρο 44. Για το άρθρο 44 γίνεται προσπάθεια να αποδεσμευτεί ένα ποσό 60.000 ευρώ που έχει δεσμευτεί για παλιότερες οφειλές στην ΦΑΕ, ειδάλλως θα δοθούν χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί για τον σκοπό αυτό. 

Οσον αφορά το ποσό για τη ρύθμιση των 24 δόσεων, δεν έχει καταβληθεί, αφού οι «κίτρινοι» περιμένουν την ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, στο οποίο δεν αποκλείεται να γίνει επιμήκυνση σε 48 δόσεις.
sday.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ