2012-11-02 11:13:07
Φωτογραφία για Προς μονιμοποίηση στον Άρη Πασιαλής-Μπουγιουκλής
Η εικόνα που έχει παρουσιάσει ο Άρης από την παρουσία των Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή στην τεχνική ηγεσία ως διάδοχοι του Μάκη Κατσαβάκη τους φέρνουνε από υπηρεσιακούς σε μόνιμους

Το δίδυμο των Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή στην τεχνική ηγεσία του Άρη ως διάδοχοι του Μάκη Κατσαβάκη δεν θα πρέπει να θεωρείται υπηρεσιακό αλλά μόνιμο.

Η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στα παιχνίδια που ακολούθησαν και συγκεκριμένα στα δύο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αλλά και τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποδείχθηκε αρκετή.

Κι αν ο Πασιαλής έχει συμβόλαιο ως προπονητής της Κ20 κάτι ανάλογο ουσιαστικά συνέβη από χθες και για τον Δημήτρη Μπουγιουκλή που κλήθηκε για τον λόγο αυτό στα γραφεία της ΠΑΕ. Εκτός των άλλων συμβόλαιο έγινε και με τον νέο γυμναστή της ομάδας τον Νίκο Βλάχο.

Παράλληλα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης κι ενώ συνεχίζει τις διεργασίες για το άρθρο 99 θέλει να «δέσει» από τώρα με νέο συμβόλαιο τους Γιάννη Γιαννιώτα και Νταβίντ Αγκάνθο.

Κι όσο για το διοικητικό μέτωπο και την ενίσχυση του υπάρχοντος σχήματος της διοικούσας επιτροπής οι Ντίμης Παπαιωάνου και Τάσος Ορφανίδης είναι αρνητικοί στην επιστροφή τους μετά την αποχώρησή τους τον περασμένο Μάιο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ