2012-11-02 11:09:06
Φωτογραφία για Φρικτός θάνατος 15χρονης από τους ίδιους τους γονείς της
Φρικτό θάνατο από τα χέρια των ίδιων της των γονιών οι οποίοι την περιέλουσαν με οξύ βρήκε μια έφηβη στο Πακιστάν.

Ο λόγος; Φέρεται ότι είχε συναντηθεί με έναν νεαρό άνδρα χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Ο πατέρας του θύματος, Μοχάμαντ Ζαφάρ, ξυλοκόπησε το απόγευμα της Δευτέρας την 15χρονη κόρη του, Άνβου Σα, λίγη ώρα αφού την αντιλήφθηκε να συζητάει με έναν νεαρό έξω από την πόρτα του σπιτιού τους.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της συζύγου του την περιέλουσαν με οξύ, με αποτέλεσμα το κορίτσι να υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Μάλιστα, οι γονείς της άτυχης έφηβης δεν μπήκαν ούτε καν στον κόπο να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Περίμεναν η κατάσταση να φθάσει στο απροχώρητο, να περάσει, δηλαδή, μια ολόκληρη ημέρα και ύστερα να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου και τελικά, έπειτα από λίγο, κατέληξε.

Αμέσως μετά την κηδεία της κοπέλας, η αδελφή του θύματος επικοινώνησε με τις αστυνομικές Αρχές και κατέδωσε τους γονείς της. Έτσι, λίγο αργότερα συνελήφθησαν και ομολόγησαν την αποτρόπαια πράξη τους, υποστηρίζοντας πως «υποπτεύονταν πως η κόρη τους διατηρούσε δεσμό με ένα αγόρι». Η αποτρόπαιη δολοφονία διαπράχθηκε στο απομακρυσμένο διοικητικό διαμέρισμα Χόι Ράτα, σε απόσταση 140 χλμ. από την επαρχιακή πρωτεύουσα Μουζαφαραμπάντ, όπως τόνισε ο αξιωματικός της αστυνομίας, Ταχίρ Αγιούμπ.
madata.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ