2012-11-01 09:40:08
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΙΟΒΑ - ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ με ένα πρόσθετο πρόβλημα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, καθώς ο Πάμπλο Κοντρέρας υποφέρει από ένα αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο και ξεκίνησε θεραπεία κάτι που θα κάνει και τις επόμενες μέρες.

Ο Χιλιανός αμυντικός είναι πιθανό να χάσει το παιχνίδι του πρωταθλήματος, προκειμένου να προφυλαχθεί και να είναι απολύτως έτοιμος εναντίον της Μονπελιέ.

Έτσι, ο Δημήτρης Σιόβας γυρίζει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για να καλύψει το κενό του Κοντρέρας, ενώ ο Ζαρντίμ δίνει ξανά ευκαιρία στον Γιάννη Φετφατζίδη.

Πολύ πιθανό λοιπόν, κόντρα στον ΟΦΗ να έχει δίδυμο Σιόβα-Μανωλά η άμυνα του Ολυμπιακού, με τον Χιλιανό να "τρέχει" για να προλάβει το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Δημήτρης Σιόβας ξεκίνησε ως βασικός στόπερ του Ολυμπιακού στη σεζόν, στη συνέχεια έχασε τη θέση του από τον Κώστα Μανωλά, χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός μέσος εναντίον της Άρσεναλ και τώρα επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του για να παίξει ξανά στο κέντρο της άμυνας.


Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων ετοιμάζεται να επαναφέρει στη δράση τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος δεν έχει παρά μόνο μία συμμετοχή από την αρχή στη φετινή περίοδο. Ο διεθνής μέσος έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών, δείχνει σε καλή κατάσταση και ο Ζαρντίμ τον δοκιμάζει στα βασικά πλάνα του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την πρόοδο στην ετοιμότητα του Ραφίκ Τζεμπούρ και του Αριέλ Ιμπαγάσα ώστε να είναι έτοιμοι αμφότεροι για την καθοριστική αναμέτρηση με την Μονπελιέ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ