2012-11-01 09:39:48
Φωτογραφία για Ξύπνησε ο εφιάλτης στο Ροτάσι - Έκαψαν το σπίτι της οικογένειας του δράστη του φονικού
Οι πληγές που άφησε πίσω της η τραγωδία στο Ροτάσι όπως φαίνεται παραμένουν ανοικτές με το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα να έρχεται να ξυπνήσει για άλλη μια φορά τον εφιάλτη που συντάραξε την τοπική κοινωνία... με την καταστροφική έριδα δυο οικογενειών να κοστίζει στο θάνατο ενός 17χρονου παιδιου.

Τα ξημερώματα το σπίτι της οικογένειας του δράστη το οποίο είχε εδώ και αρκετές εβδομάδες εκκενωθεί τυλίχτηκε στις φλόγες με τη φωτιά να το καταστρέφει ολοσχερώς. Η φωτιά που έβαλαν άγνωστοι ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα 00.40 τα ξημερώματα. Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της πυροσβεστικής ωστόσο οι ζημιές ήταν καταστροφικές και την υπηρεσία να ερευνά τις συνθήκες του περιστατικού

Το σπίτι τον τελευταίο μήνα ήταν άδειο καθώς σταδιακά η οικογένεια απομάκρυνε τα υπάρχοντά της λίγες ημέρες μετά το έγκλημα. Μάλιστα η μεταφορά της οικοσκευής έγινε υπό την διακριτική επίβλεψη της αστυνομίας προκειμένου να μην δημιουργηθούν εντάσεις και προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δυο εβδομάδες άγνωστοι είχαν ανατινάξει την αποθήκη ενός 44χρονου συγγενή του 17χρονου δράση προφανώς για να στείλουν κάποιο μήνυμα.

 

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ