2012-11-01 09:33:47
Φωτογραφία για Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο Κώστας Αντζουλάτος για εικονικά τιμολόγια
Σεισμό πολλών ρίχτερ προκάλεσε η είδηση στην κοινωνία της Πάτρας. Ο πρώην πρόεδρος του επιμελητηρίου Αχαΐας, επιχειρηματίας Κώστας Αντζουλάτος συνελλήφθη χθες (Τετάρτη) το απόγευμα και με συνοπτικές διαδικασίες διατάχθηκε η προφυλάκισή του και οδηγήθηκε στις φυλακές Αγ. Στεφάνου Πάτρας.

Σύμφωνα με την Πελοπόννησο, νωρίτερα ο κ. Αντζουλάτος είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οποίος διάταξε και την φυλάκισή του αφού κατηγορείται παράβαση του νόμου που αφορά σε εικονικά τιμολόγια το οποίο και εκτιμάται ως κακούργημα.

Οι αστυνομικοί με το ένταλμα σύλληψης που ανέγραφε την κατηγορία για τον κ. Αντζουλάτο συνέλαβαν τον πασίγνωστο επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο του επιμελητηρίου ο οποίος δεν προέβαλλε καμία αντίσταση.

Ο κ. Αντζουλάτος θα παραμείνει κρατούμενος στις φυλακές Αγ. Στεφάνου μέχρι να να ορισθεί η δικάσιμος.

Στο μεταξύ έντονη ανησυχία για το μέλλον έχει προκαλέσει και στους εργαζόμενούς στις επιχειρήσεις του, το γεγονός της σύλληψης του γνωστού Πατρινού ο οποίος είχε έντονη εμπορική δραστηριότητα και στην Αχαϊκή πρωτεύουσσα.


Ο κ.Αντζουλάτος είναι ιδιοκτήτης Ομίλου επιχειρήσεων ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλακεί και με τα κοινά, αναπτύσσοντας πλούσια και πολυσχιδή δραστηριότητα. Πρόσφατα δε είχε απασχολήσει ξανά την τοπική επικαιρότητα με άλλη υπόθεση, δικαστικής φύσεως, στην οποία είχε εμπλακεί γύρω από την λειτουργία επιχειρήσεων του.

Σε βάρος του επιχειρηματία εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί προ ημερών. Και χθες το πρωί ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε και συνελήφθη. Από χθες το πρωί κρατείται καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος.

Κατά πληροφορίες που δεν στάθηκε εφικτό να επαληθευτούν ως αργά χθες τη νύχτα εταιρεία ιδιοκτησίας του παρουσίασε πλαστά τιμολόγια, πέραν των άλλων, και σε επενδυτική δραστηριότητα που είχε αναπτύξει και για την οποία διεκδικούσε επιδότηση από το ελληνικό. Αν ευσταθεί κάτι τέτοιο τότε ο γνωστός επιχειρηματίας θα βρεθεί αντιμέτωπος και με την κατηγορία της απάτης κατά του Δημοσίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ