2012-11-01 09:32:00
Φωτογραφία για Βραβείο σχεδιασμού για το νέο Kia Ceed (+photo gallery)
Το νέο μικρομεσαίο Cee΄d  επιτυγχάνει χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό του «Ειδική Μνεία» στο περίφημο Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2013 στην κατηγορία «Transportation and Public Space» 

Στον διαγωνισμό κρίθηκε τόσο η   αισθητική όσο και τη λειτουργικότητα όλων των τύπων των οχημάτων. Η κριτική επιτροπή του θεσμού απαρτίζεται από 30 κορυφαίους ειδικούς στο σχεδιασμό, την επιστήμη και τις επιχειρήσεις, οι οποίοι αξιολογούν πάνω από 1.500 συμμετοχές σε 10 κατηγορίες.

"Είμαστε περήφανοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο για το cee΄d σε διαγωνισμό κύρους όπως το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού. Το νέο cee΄d με την εντυπωσιακή του εμφάνιση και το δυναμικό του χαρακτήρα χαρίζει μεγαλύτερη συγκίνηση και γοητεία από τον προκάτοχό του. Φυσικά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι’ αυτή την διάκριση του Νέου cee΄d" δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer.

Η επίσημη παρουσίαση των Γερμανικών Βραβείων Σχεδιασμού θα πραγματοποιηθεί στην Ambiente την μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών αγαθών του κόσμου, στις 15 Φεβρουαρίου 2013 στην Φρανκφούρτη.

PHOTO GALLERY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τιμοκατάλογος του νέου Kia Ceed. 12.909€ κοστίζει η 1400άρα έκδοση με τα 100PS
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Κατεβαίνει» το Corpus Christi
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Κατεβαίνει» το Corpus Christi
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ