2012-11-01 09:35:02
Φωτογραφία για Kristen Stewart: Το καπελάκι της στραβά...
Ακόμα μία φορά η Kristen εμφανίστηκε σαν... αγοράκι!

H αλήθεια είναι ότι δεν φημίζεται για το chic ντύσιμό της και κατάφερε για ακόμη μία φορά να μας το αποδείξει. Η star του Twillight, Kristen Stewart, εθεάθη κατά την άφιξή της στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons στο Beverly Hills, πραγματοποιώντας μία περίεργη εμφάνιση, ακόμα και για τα δικά της δεδομένα.

Φορώντας ένα από τα κλασικά τζιν της και ένα κοντό μπλουζάκι που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά της, και ομολογουμένως της πήγαινε, βγήκε σαν κυνηγημένη από το ακριβό της αμάξι και κατευθύνθηκε στην είσοδο του ξενοδοχείου. Μοναδική ίσως παραφωνία του όλου στυλ, ήταν το καπέλο που φορούσε και μάλιστα στραβά!

Φαίνεται πως η 22χρονη star, εκτός από τους δαίμονές της, παλεύει και με το προσωπικό της στυλ, μιας και δεν το έχει βρει ακόμα!

Κατά τ' άλλα, τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Ο Robert Pattinson τη συγχώρεσε ενώ οι κοινές τους εμφανίσεις όλο και πληθαίνουν. Το μυστήριο που πλανάται σχετικά με την σχέση τους παραμένει, αλλά αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως δώρο για το νέο Twillight που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους σύντομα, μιας και η ερωτική ζωή των δύο πρωταγωνιστών, αποτελεί μακράν την καλύτερη διαφήμιση. 

 
queen
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ