2012-10-29 23:34:06
Φωτογραφία για Τι λέει το ΖΩΔΙΟ σου σήμερα ΤΡΙΤΗ 30/10 ;;
ΚΡΙΟΣ

Προσπαθείτε να κρατήσετε, αλλά και να διαπραγματευτείτε αυτά που σας ανήκουν. Σίγουρα θα έχετε μεγάλη ανάγκη να έχετε το κοντρόλ σε κάποιες υποθέσεις και θα το καταφέρετε, αρκεί ο λόγος αυτός να σας αναπτύσσει και όχι να σας πηγαίνει πίσω. Αν σχετίζεστε με Ζυγό ή Σκορπιό θα βάλετε κάποιους όρους και θα απαιτήσετε να μάθετε ως Κριοί κάποιες αλήθειες που μπορεί να κρύβονται από το πρόσωπο που σας αφορά. Προσπαθείτε βέβαια να είσαστε ψύχραιμοι και ήρεμοι γιατί έχετε καταλάβει ότι υπάρχει και η διπλωματία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναλογίζεστε πως πρέπει να χειριστείτε κάποιες υποθέσεις σας για να νιώσετε ασφαλείς και σίγουροι για τα επόμενα βήματά σας. Μερικές φορές νιώθετε κουρασμένοι από τα πολλά πράγματα που έχετε να κάνετε. Το Λιοντάρι σας τραβάει πολύ ενέργεια γιατί με τον τρόπο του θέλει να σας κάνει να του δίνετε μόνιμα την προσοχή σας και το ενδιαφέρον σας και αυτό σας καταπιέζει πάρα πολύ. Επειδή γενικά είστε σταθεροί σαν άνθρωποι και κρατάτε και πράγματα ή σχέσεις που μπορεί να μην σας κάνουν, καλό είναι να κάνετε τουλάχιστον ένα μικρό ξεκαθάρισμα τι σας κάνει και τι όχι.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά από τα μεγάλα ανοίγματα καλό είναι να διαθέσετε και λίγο χρόνο για σας, γιατί αυτό σας φέρνει στα ίσια σας και διασφαλίζετε περισσότερο τον εαυτόν σας. Για αυτό μερικοί από εσάς θα απομονωθείτε, αλλά όχι για πολύ. Κάποιες έρευνες που κάνετε σας έχουν κάνει πολύ δραστήριους σε θέματα γνώσης. Η επιρροή ενός Τοξότη σας φέρνει μεν καταπίεση, αλλά σας βάζει να βγαίνετε από τον μικρόκοσμό σας και να θέλετε να επεκταθείτε σε πιο ανώτερες καταστάσεις. Ο Δίας αυτή την περίοδο ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί από 4 έως 7/6 για αυτό να είστε συγκεντρωμένοι και σταθεροί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαστε σε φάση που προσπαθείτε να κερδίσετε, με την καλή έννοια, από τους φίλους σας αλλά και να εδραιωθείτε μέσα σε μια ομάδα ή ένα σύλλογο. Γενικά καλό σας κάνει να βγαίνετε για λίγο από το καβούκι σας. Η κοινωνικοποίησή σας θα είναι ευεργετική για όλους και κυρίως αν σχετίζεστε με ένα Ζυγό ή με καλλιτέχνες και δημιουργούς. Η ενέργεια σας είναι πολύ δυνατή αυτή την περίοδο, γιατί μπορεί να ασπαστείτε νέες ιδέες και να πολεμήσετε ακόμα και για αυτές.

ΛΕΩΝ

Προσπαθείτε να πάρετε τα πάνω σας. Γιατί είχατε κολλήσει για λίγο σε προβλήματα του παρελθόντος και αυτό σας βγάζει από την δική σας δυναμική. Οι αλλαγές στο πλανητικό τοπίο θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και πολλοί από εσάς θα νιώσετε ότι είσαστε έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα χωρίς να στεναχωριέστε. Φίλοι σας υποστηρίζουν και νιώθουν μαζί σας μεγάλη οικειότητα. Κάποια σχέδια για το εξωτερικό μπορεί και να βγουν άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθείτε να ισορροπήσετε από ένα θέμα που σας απασχολεί. Ανοίγεστε πιο πολύ και κυρίως με ένα Τοξότη. Αυτό θα σας κάνει καλό γιατί θα γίνετε πιο δυναμικοί και από την άλλη μπορεί να βγάλετε στην φόρα αλήθειες που ίσως να πονέσουν. Η επιτυχία από ένα νομικό θέμα ή από το εξωτερικό ή σπουδών θα σας κάνει καλό και θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε κάποια πράγματα Οικονομική άνοδος μέσω μιας συνεργασίας.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε ήδη ξεκινήσει να αλλάζετε κάποια κατάσταση η οποία σας ενοχλεί. Γενικά όπως ξέρετε έχει αρχίσει η επιρροή της Αφροδίτης να σας δραστηριοποιεί. Για αυτό να έχετε ανοικτά αυτιά και να προσπαθείτε από μέσα σας να πετάτε τα αρνητικά που σας έρχονται ξαφνικά για να ενεργοποιήσετε την καλή σας τύχη. Ένα θέμα υλικό θα σας δραστηριοποιήσει να το αντιμετωπίσετε και κυρίως αν αφορά πληρωμές προς τρίτους πχ. ασφάλειες, φόρους, θέμα ακινήτου κ.λπ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά την Πανσέληνο θα ηρεμήσετε αρκετά και θα είσαστε πιο ψύχραιμοι και ρεαλιστές. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο προσπαθείτε να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά, γιατί βλέπετε ότι έχετε κάποιες φιλοδοξίες που είναι ανεκπλήρωτες και θέλετε να τις υλοποιήσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Για αυτό μερικοί από εσάς θα θέλετε να ενταχθείτε σε κοινωνικά σχήματα ισχυρά ή θα ασχοληθείτε με την πολιτική και τους συλλόγους. Τα οικονομικά σας τα αντιμετωπίζεστε με πολύ δυναμικό τρόπο και ψάχνετε να βρείτε την άκρη του νήματος για να έχετε γερές βάσεις σε οτιδήποτε κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καθημερινότητά σας είναι κάπως δύσκολη, γιατί όταν εμπλέκεστε με πολύ υλικά θέματα ή οικονομικά σας κουράζει γιατί προτιμάτε να είσαστε πιο χαλαροί και άνετοι και να ασχολείστε λίγο με αυτά τα θέματα. Ο Ερμής που μπήκε στο ζώδιο σας θα σας δώσει έμπνευση αλλά κυρίως θα επηρεάσει τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Σίγουρα όμως χρειάζεται να μην παρασύρεστε από ιδεολογίες ψευδαίσθησης γιατί μπορεί να γίνουν λάθη. Πάντως μέσα σας νιώθετε μια ανησυχία και πολλοί από εσάς θέλετε να φύγετε είτε από τον χώρο σας είτε να κάνετε αλλαγή εφ' όλης της ύλης. Ζυγίστε καλά τα θέλω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παίρνετε κάπως τα ηνία μιας κατάστασης και δεν αμφιταλαντεύεστε. Αυτό σας οδηγεί σε αποφάσεις που θα είναι πολύ χρήσιμες για θέματα ενός παιδιού ή για ένα ακίνητο. Χρειάζεται πάντως να είστε πιο ανοικτοί και αισιόδοξοι. Η νέα γνώση ας κάνει καλό και σας δίνει νέα ανοίγματα. Σαφώς έχετε την βοήθεια και την επιρροή ενός Τοξότη. Ο οποίος σας ξεμπλοκάρει από τα πολλά πρέπει. Να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας και κυρίως αν σας εμπιστευτεί κάποιος ένα μυστικό γιατί μπορεί να το χειριστείτε κάπως επιπόλαια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γίνεστε πιο πρακτικοί και τετράγωνοι. Η ανάγκη σας για να διασφαλίσετε πράγματα και καταστάσεις για τις οποίες έχετε μοχθήσει σίγουρα θα σας οδηγήσει σε συμφωνίες που μπορεί και να μην σας συμφέρουν αλλά εσείς θα νιώσετε καλύτερα. Σίγουρα πάντα μαθαίνετε και κυρίως αυτή την περίοδο αν σχετίζεστε με Ταύρο ή Σκορπιό. Τα συναισθήματά σας είναι καλό να τα δείχνετε και να προσπαθήσετε να μην είσαστε απόμακροι και απόλυτοι. Προσεγγίστε εσείς τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και μην αφήνετε τον εγωισμό να σας χαλάσει την εξέλιξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαστε πιο ενεργητικοί και δυναμικοί γιατί έχετε κάπως ξυπνήσει και προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις που θα σας βάλουν και πάλι στο παιχνίδι. Η επιρροή ενός θρησκευτικού ή ιδεολογικού θέματος θα σας αναστατώσει αλλά θα σας δώσει και μια διαφορετική ταυτότητα η οποία μπορεί να σας ξεσηκώσει και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την ζωή με πιο δυναμικό τρόπο. Το ξύπνημα είναι το ζητούμενο για σας. Θα διεκπεραιώσετε με ευκολία θέματα οικονομικά.

 http://www.astrology.gr
  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ