2012-10-29 18:58:12
Φωτογραφία για Κανονικά με κόσμο κόντρα στην Μάριμπορ ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να τιμωρηθεί για τα τα όσα έγιναν στο ματς με την Λάτσιο αλλά θα αγωνιστεί σίγουρα με κόσμο κόντρα στην Μάριμπορ καθώς η όποια ποινή, ακόμα και αν είναι ματς κεκλεισμένων των θυρών, θα έχει ισχύ από την επόμενη αναμέτρηση των πράσινων

Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η τιμωρία του Παναθηναϊκού για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα με την Λάτσιο καθώς και το φύλλο αγώνα που βρίσκεται στα χέρια των πράσινων είναι επιβαρυντικό.

Οι πράσινοι έλαβαν την Δευτέρα από την ΟΥΕΦΑ την κλήση για απολογία και είδαν τα όσα αναγράφονται σε αυτό τα οποία επιβαρύνουν αρκετά τους πράσινους.

Στο Τριφύλλι δεν θέλησαν να κάνουν εκτίμηση σχετικά με την ποινή αλλά πολύ δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα αποφύγει την τιμωρία του να παίξει κεκλεισμένων των θυρών ένα από τα επόμενα Ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

Και αυτό θα συμβεί καθώς οι πράσινοι θα καταθέσουν στις 14 Νοέμβρη με υπόμνημα την απολογία τους η οποία θα συζητηθεί στις 22 Νοεμβρίου, ημέρα του αγώνα με την Μάριμπορ στο ΟΑΚΑ.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως αν όντως υπάρξει αποκλεισμός έδρας αυτός θα είναι για το επόμενο ματς των πράσινων, είτε φέτος αν το Τριφύλλι καταφέρει και προκριθεί, είτε τη νέα σεζόν.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ