2012-10-29 18:56:05
Φωτογραφία για Συζητάει με Κρίστμας ο Ολυμπιακός
Σε διαπραγματεύσεις με τον Ντιόντε Κρίστμας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον παίκτη που θα αποκτηθεί στην περιφέρεια.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του Ντιόντε Κρίστμας, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί τον παίκτη που θέλει να εντάξει στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων" ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας προπονητής ενδιαφέρεται για τον Αμερικανό, ο οποίος είναι ένας παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα, ενώ είναι σε θέση να ενισχύσει σημαντικά την περιφέρεια των Πειραιωτών, δίνοντας παράλληλα πολύτιμες ανάσες στον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη.

Στα συν του Κρίστμας είναι το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά την Basket League ΟΠΑΠ, καθώς έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, σημειώνοντας 23,5 πόντους ανά αναμέτρηση, ενώ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.


Για την περίπτωση του, πάντως φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας Σιένα ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Κρίστμας, σε μία προσπάθεια να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει φέτος στην Επίθεση. Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι απόκτησης του είναι και μία ρώσικη ομάδα. Ακούγεται έντονα πώς αυτή ίσως είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χωρίς να είναι δεδομένο κάτι τέτοιο με τον Ετόρε Μεσίνα να σκέφτεται να αντικαταστήσει τον Ντρου Νίκολας που δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του.

Όσον αφορά το οικονομικό αποτελεί ακόμα έναν λόγο που κάνει την περίπτωση του Αμερικανού προσιτή. Ο Ντιόντε Κρίστμας από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τους Μπόστον Σέλτικς πήρε - όπως συνηθίζεται - όλα τα χρήματα που θα έπαιρνε κατά την διάρκεια του συμβολαίου του. Έτσι, σίγουρα οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν θα είναι πολύ υψηλές, ενώ και ο ίδιος φαίνεται να ρίχνει το βάρος στην εξεύρεση μιας ομάδας που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στο ανώτατο επίπεδο.

Δεν βιάζονται στον Πειραιά

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι δύσκολα θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός εκ των Άντερσεν, Ντιόγκου και Οκούρ, των ονομάτων δηλαδή που έχουν ακουστεί. Οι Πειραιώτες δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να βιαστούν για να πάρουν σέντερ μετά τη φυγή του Τζόι Ντόρσεϊ, όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι έχουν την προσοχή τους στραμμένη στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού περιμένουν και τα τελευταία κοψίματα από το ΝΒΑ για να δουν τις επιλογές τους.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ