2012-10-28 19:03:09
Φωτογραφία για Ισόπαλο το ντέρμπι ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ προηγήθηκε 2-0 μέσα στο "Γκούντισον Παρκ", αλλά η Έβερτον ισοφάρισε σε 2-2 πριν το ημίχρονο, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ. Ακυρώθηκε γκολ του Σουάρες στο 94'

Έβερτον και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο που ήταν εξαιρετικό.

Οι "κόκκινοι" προηγήθηκαν με 2-0, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το "διπλό", αν και στο 94' κακώς ακυρώθηκε γκολ του Λουίς Σουάρες.

Το σκορ άνοιξε για την Λίβερπουλ με αυτογκόλ του Λάιτον Μπέινς από προσπάθεια του Λουίς Σουάρες και ο Ουρουγουανός στο 20' έστειλε ο ίδιος την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Δύο λεπτά αργότερα ο Λίον Όσμαν μείωσε και στο 35' ο Στίβεν Νέισμιθ ισοφάρισε σε δύο 2-2, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, με εντυπωσιακές προσπάθειες από αριστερά, αλλά στην τελευταία φάση του πρώτου μέρος τραυματίστηκε από τον Λουίς Σουάρες.

Η Λίβερπουλ πάντως διαμαρτύρεται για φάση στο 94', στην οποία κακώς ακυρώθηκε γκολ του Λουίς Σουάρες για οφ-σάιντ που δεν υπήρχε.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Τζαγκιέλκα, Ντιστέν, Μπέινς, Φιλ Νέβιλ, Λίον Όσμαν, Νέισμιθ (85' Οβιέδο), Μιραλάς (46' Γκουέγ), Φελαϊνί, Γέλαβιτς.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τζερμέιν Τζόουνς, Γουίζντομ (70' Χέντερσον), Σκρτελ, Άγκερ, Χοσέ Ενρίκε, Τζο Άλεν, Νουρί Σαχίν (46' Κοάτες), Τζέραρντ, Σούσο (46' Σέλβεϊ), Στέρλινγκ, Λουίς Σουάρες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ