2012-10-28 19:02:03
Φωτογραφία για ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ : ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΙ, ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΤΕ...
Σε εκδήλωση φίλων του ΠΑΟ στη Νέα Υόρκη, ο Ομπράντοβιτς υποσχέθηκε πως κάποια στιγμή θα γυρίσει στην Ελλάδα, όπου τόνισε πως έχει μία αγάπη, σε σχετική ερώτηση για το αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος τεχνικός βραβεύτηκε από τον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη και στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε για τα χρόνια που πέρασε στους «πράσινους», αλλά και για τον Αργύρη Πεδουλάκη και τη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Αρχικά, ο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Δεν αλλάζω τα χρόνια μας στον Παναθηναϊκό με τίποτα. Νιώθω Έλληνας και κάποια στιγμή θα γυρίσω».

Στην συνέχεια, τόνισε για το αν θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού: «Στην Ελλάδα έχω μία αγάπη και αυτό δεν αλλάζει».

Όσον αφορά στον Δημήτρη Ιτούδη τόνισε: «Ιδανική λύση για την Ελλάδα υπάρχει και αν με ρωτάτε αυτή είναι ο Δημήτρης Ιτούδης και όχι εγώ».

Επίσης, δήλωσε για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να επιλέξω μία στιγμή. Επιλέγω κάθε στιγμή που κάναμε ευτυχισμένους τους οπαδούς μας».

Τέλος, μίλησε και για τον Αργύρη Πεδουλάκη: «Στην Ελλάδα το μπάσκετ έχει αλλάξει. Το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ελκυστικό όσο παλιά και έχουν πέσει τα μπάτζετ. Όσο για την ομάδα, είναι νέα και θέλει πίστωση χρόνου όπως και ο Αργύρης Πεδουλάκης. Εγώ είμαι και θα παραμείνω οπαδός του Παναθηναϊκού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ