2012-10-24 13:30:07
Φωτογραφία για «Του πληρώνουμε και τα έξοδα για το ταξί»
Ο Αλαφούζος ήταν έξαλλος με την... επιστροφή Τσάκα και Πρίγκιπα  με την φερόμενη πρόταση, ενώ κύκλοι της ΠΑΕ σχολίασαν πως του πληρώνουν το ταξί για να πάει στα γραφεία, αλλιώς να μεταβεί με κλούβα.

Ο Παναθηναϊκός δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο του με τα αρνητικά αποτελέσματα να έχουν φέρει σε δυσχερή θέση το σύλλογο, ενώ αύριο είναι και το ματς με τη Λάτσιο για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Ο Πρίγκιπας Φαϊζάλ εμφανίστηκε με δελτίο Τύπου δηλώνοντας πως θα καταθέσει πρόταση απόκτησης του Παναθηναϊκού τον Νοέμβριο, ενώ ο Βλάσης Τσάκας ξεκίνησε και πάλι τις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις.

Όλα αυτά έφτασαν στα αυτιά του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου που ήταν έξαλλος με τον φερόμενο ως εκπρόσωπο του Πρίγκιπα και της φερόμενης πρότασης για το τριφύλλι. Ο «mr ΣΚΑΪ» αυτό που έλεγε ήταν πως: «Όποιος θέλει ξέρει που θα μας βρει για να μας κάνει πρόταση». Πάντως, ο Αλαφούζος πιστεύει πως οι νέες εξελίξεις γίνονται εκ του πονηρού και για τον αποπροσανατολισμό της ομάδας.


«Με ταξί ή κλούβα της αστυνομίας»

Κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησαν ασχολίαστη την επανεμφάνιση Τσάκα και απάντησαν, με χιούμορ, πως περιμένουν την πρόταση και αν είναι και του πληρώνουν και το ταξί για να πάει στα γραφεία: «Με μεγάλη χαρά περιμένουμε και εμείς τα πετροδόλαρα που εδώ και 40 χρόνια περιμένει όλη η Ελλάδα και δεν ήρθαν ποτέ. Αναμένουμε από τον κύριο Τσάκα να φέρει την περίφημη πρόταση. Αν το κάνει θα του πληρώσουμε και τα έξοδα για το ταξί, εκτός κι αν έρθει με την κλούβα της αστυνομίας με την οποία μετακινείται συχνά».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ