2012-10-23 14:29:39
Φωτογραφία για ''Ψάχνεται'' για Ντε Χέα η Ρεάλ Μαδρίτης!
Τον Νταβίντ Ντε Χέα έχει προσεγγίσει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ψάχνει για νεαρό τερματοφύλακα. Άκρως θετικός ο 21χρονος στο ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του.

Έφυγε από την Ατλέτικο Μαδρίτης με πολλά όνειρα για μία καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ως τώρα τίποτα δεν έχει πάει βάσει όσων σκεφτόταν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Νταβίντ Ντε Χέα φέρεται να επιθυμεί να γυρίσει στην πατρίδα του.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας παρά το ταλέντο του δυσκολεύτηκε πολύ να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού της Αγγλίας, ενώ ακόμα και τώρα δεν είναι κάθε φορά σταθερός. Υπάρχουν, άλλωστε, παιχνίδια, στα οποία ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δίνει την ευκαιρία στον Αντέρς Λίντεγκααρντ να αγωνιστεί βασικός.

Παράλληλα, σύμφωνα με την "Daily Telegraph" η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη προσεγγίσει τον Ντε Χέα, για να εκφράσει το ενδιαφέρον της. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας θα ήθελε να έχει έναν νεαρό τερματοφύλακα, ο οποίος σταδιακά θα μπορούσε να διαδεχτεί τον Ίκερ Κασίγιας, και ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο θεωρείται μία πάρα πολύ καλή λύση.


Συν τοις άλλοις, η κοπέλα του Ντε Χέα περνάει αρκετές μέρες στη Μαδρίτη, στην οποία έχει γεννηθεί ο 21χρονος, και αυτό είναι ένας επιπλέον λόγος για τον τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ. Τέλος, υπάρχουν φήμες πως ο Ντε Χέα έχει ήδη ενημερώσει τον ατζέντη του, Ζορζ Μέντες, για την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ισπανία, παρόλο που τίποτα δεν αναμένεται να είναι εύκολο αν αναλογιστεί κανείς τα 18 εκατομμύρια λίρες που έδωσαν οι "κόκκινοι διάβολοι" για να τον αποκτήσουν.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ