2012-10-18 13:40:49
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ ξεκίνησε στις 11.00 από το Πεδίον του 'Άρεως. Το παρόν δίνουν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και ο Αλέξης Τσίπρας. Στο Πεδίον του Άρεως βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, από όπου προανήγγειλε πανευρωπαϊκή κινητοποίηση στις 14 Νοεμβρίου κατά της λιτότητας.

Το ΠΑΜΕ, από πλευράς του, συγκεντρώθηκε στην Ομόνοια από όπου ξεκίνησε η πορεία προς τη Βουλή, ενώ οργανώνει και ανάλογες συγκεντρώσεις σε ακόμη 70 πόλεις της χώρας. Η Αλ. Παπαρήγα δήλωσε ότι αυτό που έχει σημασία είναι να οικοδομηθεί μια γερή λαϊκή συμμαχία και να τραβήξει ο λαός το δρόμο της ρήξης, της ανατροπής, της αποδέσμευσης από την ΕΕ, της διαγραφής του χρέους και της κοινωνικοποίησης.

Πανεμπορικό συλλαλητήριο στην οδό Μητροπόλεως 42, μπροστά στην είσοδο των γραφείων της ξεκίνησε στις 12.00 το μεσημέρι η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), ενώ τη μαζική συμμετοχή των μελών της στις κινητοποιήσεις έχει αποφασίσει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΓΣΒΕΕ).


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Η πορεία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Πλατεία Αριστοτέλους, στο ύψος της Εγνατίας με κατεύθυνση προς το ΥΜΑΘ, όπου εκεί βρίσκονται οι ταξιτζήδες και οι έμποροι.

 

 Στο Ηράκλειο γίνεται λόγος για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση της τελευταίας 10ετίας - Πρωτοφανής η συμμετοχή στον Πύργο και το Αγρίνιο - Οργή λαού και στην Πάτρα... ΠΑΤΡΑ

 

ΠΥΡΓΟΣ
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κινεζικό «big deal» με την Ελλάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κινεζικό «big deal» με την Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ