2012-10-18 13:36:21
Φωτογραφία για Ένταση και κατάληψη στα γραφεία της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων
Με ντου στο γραφείο του Διευθυντή της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Θεόδωρου Τσέλιου, εξελίχθηκε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας Εκπαιδευτικών για το νέο «πακέτο» συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων που προωθεί το υπουργείο Παιδείας.

Οι Εκπαιδευτικοί με τους συνδικαλιστές τους, βρήκαν κοινωνική ανταπόκριση από διαδηλωτές που ήταν στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου και παρουσία της Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων Ντίνας Δήμα, απαίτησαν να μην κλείσει και να μην συγχωνευτεί κανένα σχολείο.

Εκεί και η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη με τον κ. Τσέλιο να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, δεχόμενος από παντού «πυρά» Ο κ. Τσέλιος μέχρι αύριο πρέπει να στείλει στο υπουργείο Παιδείας την πρόταση του για νέες συγχωνεύσεις και «λουκέτα» σχολείων με τους διαδηλωτές να τον καλούν να αρνηθεί να το πράξει όπως συνάδελφος του στην Καστοριά.

Το κλίμα τεταμένο, κάτω από τα γραφεία υπάρχουν οι διαδηλωτές από το συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου και φυσικά Αστυνομικές δυνάμεις που έχουν σπεύσει στο σημείο για παν ενδεχόμενο…

trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ