2012-10-13 18:04:02
Φωτογραφία για Συνελήφθη πρώην αστυνομικός με 11 κιλά χασίς
Σε οικογενειακή επιχείρηση είχαν μετατρέψει την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών ένας 62χρονος πρώην αστυνομικός μαζί με τον 42χρονο ανιψιό του και ένα... ακόμα νεαρό της ίδιας ηλικίας στην Αετοράχη Πηνείας.

Ο πρώην αστυνομικός που είχε αποταχτεί από το σώμα μαζί με τον 42χρονο φίλο του ανιψιού του συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου ενώ ο ανιψιός διαφεύγει την σύλληψη και αναζητείται.

Οι άνδρες της δίωξης εδώ και καιρό είχαν πληροφορίες πως στην συγκεκριμένη περιοχή κατέχουν και διαθέτουν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Έτσι τους έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση και την Παρασκευή σε αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε δασική περιοχή είχαν κατά το ήμιση βάλει μέσα στο έδαφος ένα βαρέλι το οποί ήταν σκεπασμένο με ελαιόπανο και μέσα είχε 11.150 γραμμάρια χασίς. Σε μικρή απόσταση από εκεί βρήκαν φυτικά αποσπάσματα βάρους 2.650 γραμμαρίων και σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του 42χρονου που διαφεύγει την σύλληψη βρήκαν 0,4γρ χασίς 9 σπόρους και μία κροτίδα
ileiapost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ