2012-10-13 17:56:05
Φωτογραφία για ΜΑΡΟΥΛΗΣ : 200% ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19:00 τη Λαμία για την 1η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Ανδρών, με τον Θάνο Μαρούλη, έχοντας περάσει τρία χρόνια στη Λαμία, να δηλώνει στο επίσημο σάιτ της ΕΣΑΠ:

«Θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιχνίδι. Όχι μόνο γιατί θα δω φίλους, γνωστούς, αγαπημένα πρόσωπα, αλλά κυρίως γιατί στη Λαμία ανδρώθηκα και αναδείχθηκα, κι έζησα τόσο έντονες στιγμές που θα με σημαδεύουν σ' όλη μου τη ζωή.

Τα συναισθήματα μου δεν έχουν καμία σχέση με το παιχνίδι, όπου ο μοναδικός μας στόχος είναι το τρίποντο. Κι η παρουσία μου στη Λαμία αποτελεί κι ένα έξτρα κίνητρο για να παίξω ακόμη καλύτερα».

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαρούλης τόνισε: «Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες κι η Λαμία μπορεί να είναι μια εντελώς νέα ομάδα, αλλά ξέρω τη δουλειά που γίνεται κι είμαι σίγουρος ότι και πάλι θα είναι πολύ επικίνδυνη. Εμείς έχουμε κάνει μια υψηλού επιπέδου προετοιμασία, με δυνατά φιλικά κι αυτό μας δίνει ένα πλεονέκτημα, ωστόσο στο Χαλκιοπούλειο πρέπει να είμαστε 200% συγκεντρωμένοι για να φύγουμε με το τρίποντο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ