2012-10-13 16:57:48
Φωτογραφία για Αναβρασμός στην Βορειοηπειρωτική Κοινότητα για τις δηλώσεις Καταρχιά
Χαρακτηρίζει ως «φασιστικό σύμβολο» την σημαία της Βορείου Ηπείρου!

Τι λένε στην Aftonomi.gr η Νεολαία Βορειοηπειρωτών, η Νεολαία Επαρχίας Λιβαδειάς και η Ένωση Χειμαρριωτών

Την έντονη αντίδραση της εν Ελλάδι Βορειοηπειρωτικής Κοινότητας προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του ιατρού και γενικού γραμματέα του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Κώστα Καταρχιά.

Πριν από λίγες ημέρες ο καρεκλοκένταυρος συνδικαλιστής του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» είχε καταγγείλει πως κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας του ΓΣΕΕ στο Σύνταγμα, ένας Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ τον προσήγαγε φορώντας διακριτικά που δεν παραπέμπουν στο εν λόγω Αστυνομικό Σώμα, αλλά «σε φασιστικές ομάδες» εννοώντας την σημαία της Βορείου Ηπείρου.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ο αστυνομικός  της  ομάδας ΔΕΛΤΑ -και όχι της ομάδας ΔΙΑΣ όπως είχε αναφέρει στις τηλεοπτικές κάμερες- φοράει στην στολή του ένα Εθνικό Σύμβολο –την σημαία της Αυτόνομης Ηπείρου- για το οποίο και καμαρώνει καθώς για αυτήν χύσανε το αίμα τους χιλιάδες Έλληνες και ίσως και οι παππούδες του κ. Καταρχιά. 


Εν πάση περιπτώση ο «ψευτοεπαναστάτης» συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ θα έπρεπε να ντρέπεται για τις δηλώσεις του και καλά θα κάνει να πλύνει το στόμα του πολλές φορές πριν ξαναμιλήσει για την Σημαία της Βορείου Ηπείρου που αποτελεί Εθνικό Σύμβολο κι όχι διακριτικό «φασιστικών ομάδων». 

Πάντως αν είχε έστω και λίγη τσίπ(ρ)α πάνω του θα τον τιμούσε ως Έλληνα (!) μια δημόσια συγνώμη προς τους Βορειοηπειρώτες για το ανιστόρητο παραλήρημα του... 

Μακάρι κάθε Έλληνας να κρατούσε στην καρδιά του την σημαία της σκλαβωμένης Ηπείρου!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ