2012-10-13 16:46:03
Φωτογραφία για ΑΡΤΕΤΑ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
Ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα παραδέχτηκε στη επίσημη ιστοσελίδα της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, ότι στους «κανονιέρηδες» αναγκάστηκε να αλλάξει τον τρόπο του παιχνιδιού του, εξαιτίας των ανακατατάξεων στο ρόστερ της ομάδας.

Επίσης είπε, ότι δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό λόγω της ηλικίας του, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι η αλλαγή αυτή του φάνηκε ενδιαφέρουσα, διότι έτσι μπόρεσε να αναπτύξει νέες ικανότητες ως ποδοσφαιριστής.

«Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ισορροπία στο παιχνίδι σου. Συνήθιζα να είμαι πιο επιθετικός μέσος αλλά πλέον αυτό το έχω αλλάξει. Ξέρω ότι πρέπει να θυσιάζω το επιθετικό μου παιχνίδι αλλά εφ’ όσον αυτό χρειάζεται η ομάδα, είμαι διατεθειμένος να το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Φέτος έχομε πολλούς καλούς επιθετικούς παίκτες και ο προπονητής μου έκρινε ότι έπρεπε να παίζω λίγο πιο πίσω στο γήπεδο».

Στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση, πόσο εύκολη ήταν η αλλαγή αυτή: «Δεν είναι ότι και πιο εύκολο να αλλάζεις στiλ παιχνιδιού, ιδιαίτερα για παίκτες της ηλικίας μου που αγωνίζονται για πολλά χρόνια με συγκεκριμένο τρόπο. Στη θέση του αμυντικού χαφ που αγωνίζομαι τώρα, πρέπει να έχεις πολλές αντοχές, δυνατό σώμα και να μπορείς να διαβάζεις το παιχνίδι. Κάποια απ’ αυτά δεν τα έκανα τόσο πολύ, αλλά τώρα πιο νιώθω ότι έχω αναπτύξει δυνατότητες που δεν ήξερα πως τις είχα.»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο αόρατος καλλιτέχνης!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο αόρατος καλλιτέχνης!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ