2012-10-13 13:36:40
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Δήμαρχε ποιοι είχαν στήσει τις business με τα σκουπίδια με Μπόμπολα;» ΔΗΜΑΡΑΣ: «Τους χάλασα την ΄΄σούπα΄΄»
Στις 11.00 ξεκίνησε σήμερα η σύσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πάτρας για την κατασκευή του εργοστασίου σκουπιδιών με την παρουσία βουλευτών.

Μονίμως ΑΠΩΝ βέβαια ο κ. Γ. Παπανδρέου, παρότι το ΠΑΣΟΚ στην «βασιλεύουσα» του Αχαία έχει μόνο έναν Βουλευτή.

Ο Δήμαρχος της Πάτρας Δημαράς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τους «χάλασε την σούπα»  γιατί είχαν στήσει διαγωνισμό…. έτσι  που θα έτρωγαν «από το ίδιο πιάτο» και άλλοι αιρετοί και εκλεκτοί του ΠΑΣΟΚ!!

Ο Νικολόπουλος πήρε αμέσως τον λόγο  και ζήτησε διευκρινίσεις: «Όταν προχωράς κ. Δήμαρχε σε τέτοια καταγγελία πρέπει να μιλήσεις με ονόματα και διευθύνσεις»….

Έτσι λοιπόν ακούστηκε για μία ακόμη φορά στην σύσκεψη το όνομα του «εθνικού» εργολάβου.

«Στην Βουλή έμπλεξα πολλές φορές τον Υπουργό αλά και τους εμπλεκόμενους για το πώς τα τεύχη δημοπράτησης έβαζαν προϋποθέσεις που τηρούσε μόνον ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ αυτή του Γ. Μπόμπολα» Και ο παλαιός ΠΑΣΟΚος και νυν ΣΥΡΙΖΑίος Δήμαρχος Πατρέων Γ. Δημαράς  «φωτογραφίζει»... τους Δ. Κατσικόπουλο, Αν. Φούρα, Απ Κατσιφάρα, πρώην Βουλευτές που υπήρξαν και Νομάρχες και Δήμαρχο λέγοντας: «Εδώ είναι οι εφημερίδες διαβάστε ποιοι έλεγαν ότι αν αλλάξω τους όρους θα χάσουμε 60 δις και θα χαθεί  το έργο»!
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ