2012-10-13 11:04:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Στα «δίχτυα» της ασφάλειας για δυο ακόμα υποθέσεις ο καρδιολόγος που πιάστηκε για φακελάκι
Του Γιάννη Γεωργόπουλου

Στα δίχτυα της ασφάλειας Πάτρας βρίσκεται για τα καλά «μπλεγμένος» σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο γνωστός καρδιολόγος διευθυντής της μιας εκ των δυο καρδιολογικών κλινικών του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας οποίος κατηγορείται ήδη για άλλη υπόθεση χρηματισμού, για την οποία του έχει επιβληθεί η ποινή της αργίας και παραπέμπεται με το ερώτημα της απόλυσης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η ασφάλεια της Πάτρας ερευνά δυο ακόμα περιπτώσεις χρηματισμού του συγκεκριμένου γιατρού, ο οποίος φέρεται να απέσπασε χρηματικά ποσά από συγγενείς ατόμων που είχαν πρόβλημα με την καρδιά τους.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. επιλήφθηκε της υπόθεσης μετά από δυο καταγγελίες οι οποίες έγιναν επώνυμα και οι οποίες αναφέρονται σε χρηματικά ποσά που ζήτησε και έλαβε ο συγκεκριμένος καρδιολόγος στις 25 και στις 28 Αυγούστου αντίστοιχα, από συγγενείς «θυμάτων» του .


Η ασφάλεια στην προσπάθειά της να δέσει την υπόθεση, έχει με επείγον έγγραφό της ζητήσει στοιχεία για τον συγκεκριμένο γιατρό και από τις υπηρεσίες υγείας του νομού. Στο έγγραφό της η ΕΛ.ΑΣ. ζητά να την ενημερώσουν κατά πόσο εκτός από την υπόθεση του χρηματισμού που οδήγησε στη σύλληψη του συγκεκριμένου καρδιολόγου, αυτός ελέγχεται και για τις δυο περιπτώσεις που έχουν καταγγελθεί επώνυμα στην Ερμού.

Σε άλλο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. για τις καταγγελίες έχουν ενημερωθεί η οικονομική αστυνομία και το ΣΔΟΕ, καθώς οι καταγγελίες αυτομάτως οδηγούν και στην διερεύνηση των υποθέσεων, για παράνομο πλουτισμό και μαύρο χρήμα

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ