2012-10-09 11:14:59
Φωτογραφία για ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΓΚΙΝΕΣ 7,8 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ! (PHOTOS)
Ένα απίστευτο πανό μήκους 7,8 χιλιομέτρων(!) δημιούργησαν οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ με το οποίο κέρδισαν όπως ήταν αναμενόμενο μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", το ερυθρόλευκο πανό, του οποίου η ακριβής διάσταση είναι 7,829,74 μέτρα, μεταφέρθηκε από χιλιάδες οπαδούς της αργεντίνικης ομάδας από την περιοχή Παλέρμο μέχρι το θρυλικό γήπεδο "Μονουμεντάλ", το οποίο χτίστηκε το 1938. Οι διοργανωτές της πορείας έκαναν λόγο για περισσότερους από 50.000 οπαδούς, οι οποίοι συμμετείχαν στη μεταφορά του πανό μέσω της λεωφόρου Αλκόρτα και η οποία διήρκησε σχεδόν 3 ώρες. Στη συνέχεια, οι φίλοι της Ρίβερ παρακολούθησαν την αναμέτρηση της ομάδας U-20, η οποία είναι πρωταθλήτρια στη Νότιο Αμερική.

Η Ρίβερ Πλέιτ επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία της Αργεντινής μετά τον υποβιβαβσμό της το 2011 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς έπειτα από 10 αγωνιστικές. Βέβαια, η ποδοσφαιρική Αργεντινή ζει και αναπνέει για το "Σούπερ Κλάσικο" με την Μπόκα Τζούνιορς που θα διεξαχθεί σε 3 εβδομάδες.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΘΗΝΑ: ΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΘΗΝΑ: ΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ